Nyeste artikler
Se alle
Ida fra 'Love Island' (Foto: Janus Nielsen)

‘Love Island’-Ida om nyt program: Jeg er bange for reaktionerne

Reality-baben erkender, at hun er en smule nervøs for, hvordan seerne vil reagere efter at have set hende i 'Mig og mine nye bryster’.

I mandags blev det afsløret, at ‘Love Island’-baben Ida Søjborg vender tilbage til skærmen i et spritnyt program.

Denne gang bliver hun dog ikke blot deltager, men derimod selveste hovedpersonen, idet det bliver et Viafree-program omhandlende Idas brystoperation.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida har startet virksomhed

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

UPS! Philip og Lenny begår stor bommert

‘Mig og mine nye bryster’ har premiere allerede på fredag, og Ida erkender, at hun ikke kun glæder sig til at programmet får premiere:

– Jeg har glædet mig meget til at vende tilbage på skærmen, dog er det ambivalent at skulle vise alt til hele Danmark. Jeg er normalt en pige, der kan have det svært med at vise kroppen frem, for eksempel til dem jeg dater. Så dette har helt klart været en udfordring, men det er en opgave, jeg gerne ville vokse med. Jeg havde aldrig troet, at jeg turde at gøre dette, men jeg er rigtig glad for, at jeg har gjort det her for mig selv, fortæller Ida til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida dropper kæresten efter brystoperation

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

– Man kommer i programmet til at følge mig gennem mine overvejelser samt hele forløbet, der skal ske, når man skal have lavet bryster. Derudover får man også meget mere at vide omkring mit liv, og hvem jeg er. Jeg må indrømme, at jeg faktisk er ret bange for folks reaktioner i forhold til, om de ser mig anderledes, efter dette bliver vist, da jeg havde meget positiv opmærksomhed og omtale førhen, fortsætter hun ærligt.

Se Idas nye program ‘Mig og mine nye bryster’ fredag den 17. maj på Viafree og vurder selv, hvad du synes om programmet.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida åbner op om diagnose

Se videoen nedenfor, hvor Ida og Jonas må se sig slået i ‘Love Island’-finalen af Julie og Oliver:

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida indrømmer: Jeg var Jonas utro

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.