Nyeste artikler
Se alle
Kasper og Josefine fra 'Love Island' (Foto: TV3)

‘Love Island’-Josefine raser: Kasper og jeg er blevet klippet værst

TV3 har favoriseret nogle par fremfor andre, sådan lyder den klare melding fra nogle af i 'Love Island'.

Tidligere på ugen stod Ida frem og fortalte, at hun var meget skuffet over klipningen af ‘Love Island’, som slet ikke afspejlede den virkelighed, de oplevede på hotellet. Det synspunkt bakker en anden af ‘Love Island’-finalisterne nu op omkring. Josefine kan nemlig slet ikke genkende sit og Kaspers forhold, når hun ser det på tv-skærmene.

LÆS OGSÅ: Josefine: Sådan er mit og Kaspers forhold i dag

–  Jeg er lidt skuffet og irriteret over den måde, det er vist på. Jeg forstår ikke, hvordan nogle af programmerne er blevet klippet. For eksempel det afsnit med løgnedetektoren sad mig og Kasper og så sammen. Og jeg var næsten i chok. Vi var det eneste par, hvor de kun tog et spørgsmål med. Jeg fik spørgsmål omkring, om jeg havde følelser for Kasper, og om han var den fyr, jeg helst ville danne par med, jeg fik tre af de spørgsmål, som blev sande (grønne). Men dem har de bevidst klippet ud og kun vist det ene spørgsmål, som blev rødt (usandt), fortæller Josefine og fortsætter:

– Derudover har de manipuleret i sammentalen mig og Kasper havde bagefter. De laver en sætning helt om, de tager noget af starten af sætningen væk, så den får en helt anden mening, end den egentlig havde. Så der har bare været en del ting, som ikke blev taget med.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida efter hjemkomsten: Rasende over klipningen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS

LÆS OGSÅ: Kommer der mere ‘Love Island’?

LÆS OGSÅ: CHOK! Geggo og Cengiz må droppe deres forretning

Klipningen er uretfærdig overfor nogle par

På grund af den måde, Kasper og Josefine er blevet fremstillet på, oplever de også ofte, at nogle af programmets fans har en holdning til både deres forhold og deres følelser for hinanden, og det kan Josefine godt forstå, når man kun ser 40 minutter ud af et helt døgn.

– Inden jeg røg ud, blev der heller ikke vist noget af, hvor godt Kasper og jeg havde det, og hvor tæt vi var kommet på hinanden. Jeg føler, at klipning er uretfærdig overfor nogle bestemte par, og det er ærgerligt, fastslår hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Jonas hackede ‘Love Island’-telefonerne

– Jeg synes helt klart, at mig og Kasper er det par, som er blevet klippet dårligst eller værst, og jeg kan måske også godt forstå, hvis Ida og Jonas synes, der er mange gode ting, som ikke er med hos dem også.

Josefine har nævnt for TV3, at hun slet ikke er tilfreds med klipningen, men hun vil ikke afsløre deres reaktion på problemet, som flere af parrene altså har med programmet. Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra TV3, men de ønsker ikke at udtale sig om sagen eller klipningen.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Jonas har fået frataget kørekortet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.