Nyeste artikler
Se alle
.

‘Love Island’-Julie forklarer: Derfor er vi ikke kærester

Det er godt og vel tre uger siden, Julie og Lenny mødtes for første gang, og romancen begyndte, men der er en god grund til, at de ikke er blevet kærester.

Allerede da Julie Melsen deltog i ‘Love Island’, fortalte hun om sin fortid med de helt forkerte fyre, der ikke behandlede hende ordentligt. Derfor forelskede seerne sig også lynhurtigt i Julie og Olivers kærlighedshistorie, fordi det var tydeligt, at Julie aldrig havde oplevet noget lignende.

Kærligheden brast kort tid efter hjemkomsten, men Julie er fast besluttet på at bryde sit tidligere mønster, og nu har hun kastet sin kærlighed på sidste års vinder af ‘Paradise Hotel’, Lenny, som hun begyndte at date for et par uger siden. Og Lenny har også allerede vist sig fra sin mere seriøse og romantiske side, og det falder i god jord hos Julie.

LÆS OGSÅ: Nadja afslører: Derfor gik jeg fra Lenny

– Mine Instagram-følgere har nok bidt mærke i de flotte roser, der kom ind af døren i salonen. Og ganske rigtig var de fra Lenny, hvilket var MEGA surrealistisk for mig, da jeg desværre kun har været i manipulerende og usunde forhold førhen. SERIØST stadiet over fuckboys, og ja det kan godt lade sig gøre, skriver Julie på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører: Sådan går det på Tinder

– Vi er ikke kærester, men jeg udelukker ikke, at det kan komme til at ske på længere sigt. Selvom vi har tatoveret hinandens navne, betyder det ikke, at jeg er færdig med at lære Lenny at kende. Jeg er meget påpasselig med, hvem jeg bliver kærester med, da min næste kæreste forhåbentlig skal være ham, jeg kommer til at dele resten af mit liv med.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT: ‘Paradise’-babe sked i bukserne i brandert

LÆS OGSÅ: Nathalie forklarer episk ‘Love Island’-klip: Derfor drak jeg så meget vand

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Sidney Lee blev friet til i et supermarked

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadja i tårer efter brud: Det er som at miste et barn

Glad for de 11 års aldersforskel

De to er altså endnu ikke kærester, men de lægger ikke skjul på, at de nyder hinandens selskab. Der er dog især én ting, som Julies fans er meget optagede af ved hendes nye forhold.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’- Emilie afslører: Jeg blev tvunget ud af programmet

– Vi ser stadig rigtig meget til hinanden og prøver at få tingene til at fungere udenfor klinikkens åbningstider, da hele min dag går hernede. Han er heldigvis super forstående overfor min travle hverdag. Men det hænger jo nok sammen med alderen, skriver Julie på sin bloggen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: CHOK: Kasper og Josefine fra ‘Love Island’ er gået fra hinanden

– Godt nok er jeg 22 og Lenny 33, men det gør mig absolut ingenting. Han er ovre sin ”fuckboy” tid og har løbet hornene af sig. Jeg ville aldrig kunne fungere med en på min egen alder, da de oftest kun tænker med pikken, og når jeg har så travlt med min forretning, som jeg har, ville de fleste drenge ikke forstå, hvordan jeg bliver nødt til at prioritere min tid.

De 11 års aldersforskel er altså kun et plus i Julies bog, og selvom ‘Love Island’-ekskæresten Oliver ikke er blandt de tidligere forhold, som Julie beskriver som manipulerende og usunde, så er han 22 ligesom hende, og kan altså ikke brøste sig af samme modenhed, som Lenny besidder på papiret.

Se et sammenklip af Julie og Olivers tid i ‘Love Island’ herunder:

LÆS OGSÅ: Rasende Lenny taler ud efter brud: Jeg føler mig dum og til grin

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.