Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Michael Stub)

‘Love Island’-Nikolaj afslører sit største nederlag

Da Nikolaj var 13 år, var han en dreng, der ikke havde det store forhold til sin far eller den store selvtillid. Til gengæld havde han en klippe i sin morfar.

I ‘Love Island’-villaen fik man nemt det indtryk, at Nikolaj er selvsikker og hviler i sig selv. Det gør han også, men sådan har det bestemt ikke altid været.

– Folk ville falde bagover stolen, hvis de fandt ud af, hvordan jeg var, da jeg var 13 år. Jeg har virkelig kæmpet mig op for at være der, hvor jeg er i dag og virke selvsikker og tro på mig selv. Men dengang jeg gik i folkeskole, var jeg tynd som et skelet og uduelig til sport. Jeg prøvede at have en fed stil, men det lignede noget værre koks. Der var intet, der spillede, fortæller Nikolaj til Realityportalen.dk og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Paradiso afslører nyt Fakta-job

LÆS OGSÅ: Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension

– Men med min morfar glemte jeg alt det. Der gik jeg med bæltetaske, for med min morfar var jeg bare Nikolaj, der kunne jeg være mig selv.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører: Nu er ‘Paradise’-vinderne fundet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe siger fra: Holder pause fra reality

Mistede sin støtte

Derfor styrtede Nikolajs verden i grus, da hans morfar gik bort. Morfaren var ikke bare en faderfigur for den dengang kun 13-årige Nikolaj, men også en stor støtte for en lille dreng, der ikke passede ind i sin folkeskole.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-deltager ramt af kræft

– Det var det største nederlag i mit liv, da jeg mistede min morfar. Det var et sindssygt kæmpe tab for mig. Lige pludselig havde jeg ikke længere én at læne mig op ad. Han var som en far for mig altid. Jeg har en far, som jeg har været på weekend ved, men vi har aldrig lavet det der far-søn, som man ser alle andre gøre. Det havde jeg til gengæld med min morfar, fortæller Nikolaj og mindes de mange gode stunder med morfaren:

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-pigerne: Dét tænder vi på

– Han var mit et og alt, og jeg var hans et og alt. Det var ham, der gjorde mig god til geografi, det var ham, der tog mig med alle steder hen. Vi havde bare et perfekt forhold. Han var kriminalkommissær i Odense Politi, så han var øverst rangeret derinde og styrede alt, så han var en stædig mand af den gamle skole. Så den mand, som folk kendte, den mand kendte jeg ikke min morfar som. Jeg var hans pusterum, og han var mit pusterum, selvom jeg var ung, lyder det fra Nikolaj, der for nyligt måtte forlade ‘Love Island’ på grund af en visdomstand.

LÆS OGSÅ: Linse afslører hemmeligheden bag hals-tatovering

LÆS OGSÅ: Efter chok-exit: Derfor forlod Emilie ‘Love Island’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.