Nyeste artikler
Se alle
Joakim og Olivia fandt sammen i 'Love Island' og nåede at blive det par, der holdt længst - hvilket var knap et halvt år. Parret flyttede sammen i København, men på grund af tillidproblemer gik det ellers så solide par med fælles YouTube-kanal fra hinanden tilbage i maj måned. Parret blev endda kåret til Realityportalens "Årets par 2018", men det viste sig ikke at være nogen succesgaranti (Foto: TV3).

‘Love Island’-Olivia og Joakim: Sådan går det efter hjemkomsten

Det er lidt af en omvæltning for 'Love Island'-parret at komme hjem.

Under sydens sol på Gran Canaria blomstrede kærligheden mellem Olivia og Joakim i TV3-programmet ‘Love Island’.

Nu har parret været tilbage i Danmark i et par uger, og selvom det er en hel del anderledes at være tilbage, er parret alligevel fortsat med at være uadskillelige.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-hunk meldte sig til programmet få timer efter brud

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Oliver Bjerrehuus fortælle om sin kærlighed til Gunnvør

LÆS OGSÅ: Josefine: Sådan er mit og Kaspers forhold efter ‘Love Island’

– Det har været super rart at komme hjem, men også lidt en omvæltning lige at komme tilbage til hverdagen. Det har været super mærkeligt det her med, at man ikke bliver overvåget konstant, og at man ikke skal tage mikrofon på, som det første om morgenen. Men det har virkelig været rart, og Joakim og jeg har hængt sammen lige siden, vi kom hjem. Først har vi været i København, og så har vi været i Aarhus. Vi nyder virkelig at være sammen udenfor ‘Love Island’, det har været så fantastisk og er gået over al forventning, fortæller Olivia til Realityportalen.dk og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida efter hjemkomsten: Rasende over klipningen

– Det har været rigtig rart at se, hvordan hinanden har ageret i dagligdagen. Jeg er blevet positivt overrasket over, hvor godt vi har haft det. Fremadrettet er planen, at Joakim skal finde noget bolig i København. Om det bliver sammen eller hver for sig, det ved vi dog ikke på nuværende tidspunkt.  Det kommer også an på, hvilke muligheder der åbner sig for ham og os. Vi er åbne for begge dele. Vi har også mødt hinandens forældre og venner, og det er virkelig gået over alt forventning.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Jonas hackede ‘Love Island’-telefonerne

Livet som influencer

Olivia fortæller desuden, at hun og Joachim har brugt deres første tid hjemme i Danmark på at finde ud af, hvad de vil gøre fremadrettet med deres karriere. Planen er ikke helt fastlagt endnu, men der er ingen tvivl om, hvad de stiler efter.

– Vi prøver begge at opbygge et influencerliv og prøver at finde ud af, hvilke segmenter vi skal lægge fokus på, og hvordan vi skal håndtere og gribe det an fremadrettet. Så det er egentlig meget sådan en startproces, vi er i lige nu. Vi kunne begge godt tænke os at være influencere, men vi har ikke en hundrede procent plan endnu. Jeg har dog signet hos Bloggers Delight, og Joakim er også ved at komme ind under dem, forklarer Olivia og tilføjer:

ÅH NEJ: Knas i forholdet mellem Ida og Jonas

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Jonas har fået frataget kørekortet

– Vi har ikke set de andre ‘Love Island’-deltagere så meget igen efter hjemkomsten, både fordi Joakim og jeg lige har haft brug for at være sammen selv, men vi vil også gerne distancere os lidt fra hele reality-livet. Ellers kan man hurtigt blive sat i den her reality-bås, når man kommer hjem. Blandt andet er vi også blevet kontaktet af sådan noget som Reality-booking, hvor vi har sagt nej tak, da det ikke lige er der, vores interesse ligger.

Olivia fortæller desuden, at hun og Joakim har set en del af ‘Love Island’-sæsonen, og at hun er meget positivt overrasket over udfaldet. Hun synes, at både hun og de andre bliver fremstillet på den smukkeste måde, og at der ikke nogen, der er blevet udstillet eller klippet som noget, de ikke er. Hun deler derfor ikke samme holdning som Ida, der er ked af den måde, hun til tider bliver fremstillet på.

LÆS OGSÅ: Kommer der mere ‘Love Island’?

LÆS OGSÅ: CHOK! Geggo og Cengiz må droppe deres forretning

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.