Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV3)

‘Love Island’-par er sammen igen

Det tidligere kærestepar har atter fundet melodien og kaster sig ud i deres fælles passion.

Alt var rosenrødt, da Jonas Korsgaard få dage inden finalen i ‘Love Island’ spurgte Ida Søjborg, om hun ville være hans kæreste. Men kort efter hjemkomsten brast kærligheden mellem de to, og stemningen var langt fra god. Jonas havde kysset med ‘Love Island’-baben Nathalie i en brandert, og Ida var meget skuffet, men så kom det frem, at Ida selv havde været Jonas utro, og der var dømt krig.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Olivia åbner op om bruddet: Nu er Joakim flyttet ud

Siden har de begge to været adskillige flirts igennem, og nu ser det ud til, at de har begravet stridsøkserne, og musikken mellem de to er blevet noget sødere. I en ny YouTube-video med titlen ‘Er Ida og Jonas sammen igen? Ex in the gym’ har de to fundet sammen igen, men dog kun i fitnesscentret.

LÆS OGSÅ: CHOK: ’Love Island’-Ida er skuffet over sine nye bryster

De stikker og smiler til hinanden med interne jokes og hjælper hinanden igennem træningen, som skal hjælpe Ida frem mod sit mål om at stille op til en bikinifitness-konkurrence til næste år, hvilket Jonas selvfølgelig mener er et træk for at få ham tilbage. Ida er dog ikke helt enig, men hun har hans støtte på scenen, hvor han ikke er i tvivl om, at hun vil klare det godt.

De får også vendt deres tid i ‘Love Island’ med gode minder og får en snak om, hvorvidt Jonas valgte den rigtige pige derinde.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Selvom det ikke ligefrem er en genopstået romance, så kan man ikke komme udenom, at Jonas og Ida har en del til fælles. Efter programmet har de begge slået sig ned som fitnesstrænere, og videoen er da også et forsøg på at promovere henholdsvis Jonas’ virksomhed Machine fitness og Idas Passion Performance, men dynamikken mellem de to vidner om, at der i hvert fald er kommet et godt venskab ud af det tidligere parforhold.

Se hele videoen herunder.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’- Emilie afslører: Jeg blev tvunget ud af programmet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.