Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Henrik R. Petersen)

‘Love Island’-stjerne har fundet kærligheden: Jeg er stoppet med at feste

Realitydeltageren har fundet kærligheden, og det betyder, at de vilde fester er lagt på hylden.

Torsdag kom det frem, at ‘Love Island’-deltageren Jamie Eschen dukker op i den kommende sæson af ‘Ex on the Beach’. Det fortalte realitydeltageren, da han dukkede op på den røde løber til forpremieren.

Det var dog ikke den eneste glædelige nyhed, som Jamie havde. Han har nemlig fundet kærligheden og lagt singletilværelsen bag sig. Det fortæller han til Realityportalen.

– Jeg har fået en kæreste. Det er to uger siden. Jeg har set hende i noget tid, men det er så først blevet officielt der. Det står ingen steder, men der er kommet titel på, siger Jamie.

STORT GALLERI: SÅ vild var ‘Ex on the Beach’-premieren

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Jamie viser Josefine sin yndlings-sexstilling.

SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’- stjerner i vildt drama

“Hun ved ikke, at jeg er med”

Jamie fortæller, at kæresten hedder Sophia og ikke er en, der er kendt i realityverdenen. Og umiddelbart har hun fået sig noget af en overraskelse, da Jamie blev præsenteret som ny deltager i ‘Ex on the Beach’.

– Hun ved slet ikke, at jeg er med, griner Jamie, der dog ikke forventer, at deltagelsen kommer til at skabe problemer i forholdet.

– Jeg tror, hun tager det meget large. Hun er meget frisindet, og når jeg siger det til hende, så kommer der ikke rigtig til at være noget. Hun vil sige: “Det er sket, før du mødte mig, og før vi begyndte at snakke meget sammen”. Så hun kommer ikke til at tage det på en negativ måde. Det kender jeg hende godt nok til at vide.

LÆS OGSÅ: Sarah Amalie taler ud: Derfor hader Frederik og Mark hinanden

De to mødte hinanden første gang i december og talte efterfølgende sammen et par gange i byen, inden de for alvor begyndte at snakke sammen i maj. Det stoppede så igen, men kort efter Jamie vendte hjem fra ‘Ex on the Beach’ denne sommer, genoptog de for alvor kontakten.

– Hun vidste ikke, hvor jeg havde været henne. Jeg havde jo bare været på ferie. Men der begyndte vi at se hinanden, og det har vi gjort næste uafbrudt siden. Og nu har vi så fundet sammen, siger han.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’

Fester ikke længere

Jamie fortæller, at parret endnu ikke bor sammen, men de ser hinanden stort set hver dag efter arbejde. Derfor har han også lagt det vilde festliv på hylden.

– Jeg hygger mig, og jeg holder mig væk fra festerne. Jeg fester ikke rigtig mere, for jeg bruger rigtig meget af min tid med hende, fortæller den forelskede realitydeltager.

Du kan se, hvordan det går Jamie og alle de andre deltagere i den tredje sæson af ‘Ex on the Beach’, når sæsonen har premiere på Kanal 4 og Dplay den 1. september.

LÆS OGSÅ: Velkendt realityhunk indtager ‘Ex on the Beach’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.