Nyeste artikler
Se alle
Parceremoni på Paradise Hotel 2020. Foto: Janus Nielsen for Viaplay/Viafree

Loyalitet eller iskold taktik: Nu kommer sandheden ud på ‘Paradise’

På 'Paradise Hotel' kommer sandheden altid ud - det må gæsterne erfare i dagens afsnit.

SPOILER: Læs (og se) ikke videre, hvis du ikke har set gårsdagens afsnit af ‘Paradise’ og ikke vil vide, hvad der sker i dag.

Det skulle blive en heftig nat på ‘Paradise’, hvor særligt to gæster gav Oliver en særdeles god velkomst. Han, Freja og Sarah havde en trekant, og dagen efter måtte de sværge ikke at fortælle om den til nogle. Sarah ville ikke have, at Tobias skulle vide noget, og Freja ville gerne selv have muligheden for at fortælle Daniel om det. Men Sarahs partner, Türker, presser Sarah i en sådan grad, at hemmeligheden alligevel slipper ud.

LÆS OGSÅ: Forelsket på hotellet: Derfor gik det HELT galt mellem ‘Paradise’-par

– Jeg er jo en halvgammel ræv efterhånden, fortæller Türker, der mistænkte Sarah for at holde noget hemmeligt.

– Jeg kørte lidt omvendt psykologi. Jeg kunne se på hende, at der var et eller andet galt og klask! Det var der så også.

Se klippet nedenfor:

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor var ‘Paradise’-Anna så irriteret på Christoffer

At hemmeligheden slipper ud sætter en lavine i gang på hotellet, som særligt Freja ikke er glad for. Hun får nemlig ikke mulighed for selv at fortælle Daniel om trekanten – en af de andre deltagere kommer hende nemlig i forkøbet.

– Den eneste grund til, at jeg vælger at fortælle dem det er for at virke loyal, hvilket jeg selvfølgelig ikke er. Jeg har det fint med drengene (Casper og Daniel, red.), men vi spiller ikke sammen, fortæller Tobias Realityportalen.

I klippet nedenfor kan du se, hvordan Tobias fortæller om trekanten:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’s hotteste par ændrede planer i sidste sekund

Oliver formår at snige sig udenom dramaet, og da han ikke har noget i klemme hos nogen, formår han da også at fortsætte sin gang hos hotellets kvindelige deltagere. I klippet nedenfor kan du se, hvem han kaster sig over denne gang:

Se hele afsnittet på Viafree/Viaplay kl. 16.00.

LÆS OGSÅ: Sidste års vinder: Det må man ALDRIG gøre i ‘Paradise’

LÆS OGSÅ: WOW: Ny ‘Paradise’-babe har været sammen med tre tidligere paradisoer

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.