Nyeste artikler
Se alle

‘Luksusfælden’-deltager bruger kassen på vild hobby: Jeg har svigtet din tillid

Parrets høje forbrug og gæld fra fortiden skaber problemer for aftenens deltagere i 'Luksusfælden'.

Sanne og Patrik bor i et lejet hus i Ødsted ved Vejle. De drømmer om et fælles barn og at købe et hus sammen. Men Sannes fortid og Patriks forbrug står i vejen.

For Sanne er låst af en gæld fra et hus, hun har ejet med en ekskæreste, og Patrik insisterer på at bruge mange tusinde kroner på sin store passion, hardball. Det seneste halve år har Patrik brugt over 11.000 kroner på det, men han føler ikke, at han har pengene i dagligdagen. Derfor har han flere gange hævet penge fra parrets budgetkonto, og det ser kæresten som et stort tillidsbrud. Sanne føler, hun har gjort alt, hvad hun kunne for at slippe ud af gælden med ekskæresten, og hun håber nu, at ‘Luksusfælden’ kan hjælpe.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nu er sagen mellem Mai Manniche og Cengiz afsluttet

LÆS OGSÅ: Fødeklar og fallit: Sådan er det gået for ‘Luksusfælden’-deltagere

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre ‘De unge mødre’-deltageren Princess Natascha fortælle om den store gæld, hun opbyggede, da datteren blev tvangsfjernet.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila slår hånden af sin mor: Jeg er rasende!

LÆS OGSÅ: Ung mor faldt om: Jeg troede, jeg var døden nær

‘Luksusfældens’ eksperter Carsten Linnemann og Kenneth Hansen kan dog hurtigt konstatere, at det kun er parret selv, der hindrer deres drømme i at gå i opfyldelse. For med en diversepost på næsten 13.000 kroner står det klart, at de klatter deres penge væk frem for at spare dem op til den fremtid, de drømmer om.

Er Patrik klar til at vinke farvel til drengerøven og opgive sin dyre hobby? Og kan eksperterne gøre det, der virker umuligt, og få banken til at slette Sanne fra det gamle gældsbevis?

Det kan du få svar på i aften klokken 20:00, når TV3 og Viaplay sender et nyt afsnit af ‘Luksusfælden’.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Keeping Up With the Kardashian’-stjerner skal skilles

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hun afløser Sarah Louise i ‘Forsidefruer’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.