Nyeste artikler
Se alle

‘Luksusfælden’-deltager drikker 35 Red Bulls hver uge

Der skal foretages store ændringer i Milles liv, hvis hun skal blive gældfri i fremtiden.

I Allerød bruger Mille alle sine penge på bolignips, tøj til datteren Hollie og energidrik. Dem drikker hun fem af om dagen. Det er afgørende for hende, at hun ligner en, der har styr på sit liv. Så hun køber. Og køber.

Men bag facaden er Mille ulykkelig. Hun låner penge af sin veninde, når hendes egne er sluppet op, der er ikke råd til at lave aftensmad, så hun spiser hos venner. Det eneste, Mille drømmer om, er at være et godt forbillede for sin datter, men hendes købeafhængighed spænder ben for den drøm.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babes kæreste er død: Han ser ikke vores børn vokse op

LÆS OGSÅ: Misbrug, udnyttelse og kriminalitet: ‘Luksusfælden’-ekspert lover vild sæson

Det er nu op til eksperterne, om de kan vende hendes selvbillede, få hende til at smide den dyre facade og indse, at hun er god nok, som hun er. Men det bliver hårdt arbejde for Kenneth Hansen og Gustav Juul.

For da de gennemgår Milles konti, opdager de, at hun kort før deres ankomst har shoppet alle de penge, hun skulle have brugt på husleje, på shopping. Så nu risikerer hun at blive smidt ud af lejligheden med sin otte måneder gamle datter.

Kan eksperterne få Milles øjne op for, at der skal foretages store ændringer, og kan de overhovedet nå at redde hendes økonomi?

Få svaret i aften klokken 20:00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfældens’ eksperter: Det laver de ved siden af

LÆS OGSÅ: Deltager raser efter ‘Luksusfælden’: Det er bare tv-porno

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.