Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV3)

‘Luksusfælden’-deltager er næsten skaldet: Går til frisør hver uge

Eksperterne kan ikke helt forstå hans prioriteringer.

I Kolding går 35-årige Lars, der er far til to, til frisør hver uge. Han er ganske vist næsten skaldet, men det er vigtigt for ham at hans hår sidder perfekt.

Samtidig bor han på et lille værelse hos sine forældre, og det er kæresten, Luna, rigtig træt af, for hun drømmer nemlig om, at de to skal flytte sammen.

LÆS OGSÅ: Nadja bekræfter bruddet: Derfor gik jeg fra Lenny

LÆS OGSÅ: Rasende Lenny taler ud efter bruddet: Jeg føler mig så dum og til grin

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre ‘De unge mødre’-deltageren Princess Natascha fortælle om den store gæld, hun opbyggede, da datteren blev tvangsfjernet.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfældens’ eksperter: Det laver de ved siden af

LÆS OGSÅ: Deltager raser efter ‘Luksusfælden’: Det er bare tv-porno

Men Luna vil ikke flytte sammen med Lars, så længe han bruger sine penge på sin bil, frisør og dyre udflugter med børnene. Ofte må Lars’ mor og Luna spæde til med lommepenge, når Lars har brugt sine penge på fornøjelser.

‘Luksusfælden’s eksperter Carsten Linnemann og Louise Frost præsenterer Lars for det, de selv mener, er et åbenlyst valg: Han kan blive boende hos sine forældre og beholde bilen, eller han kan flytte sammen med Luna og skille sig af med bilen. Eksperterne – og ikke mindst Luna – gør store øjne, da Lars erklærer, at hans bil betyder mere for ham end at flytte sammen med kæresten.

Kan Lars og Lunas forhold overleve den udmelding? Og er Lars overhovedet klar til at lave de ændringer, der kan få hans økonomi tilbage på sporet?

LÆS OGSÅ: Fødeklar og fallit: Sådan er det gået for ‘Luksusfælden’-deltagere

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-eksperter: Det vil vi bruge 100 millioner på

Få svaret i aften klokken 20:00 på TV3 og Viaplay. Herunder kan du få et smugkig på afsnittet:

LÆS OGSÅ: Mille efter ‘Luksusfælden’: Det har kostet mig veninder

LÆS OGSÅ: Misbrug, udnyttelse og kriminalitet: ‘Luksusfælden’-ekspert lover vild sæson

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.