Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV3)

‘Luksusfælden’-deltager skylder over 1 million kroner

Aftenens deltager Mia er blevet meldt til programmet af sin kæreste Claus, og i løbet af afsnittet kommer der flere sandheder om Mias økonomi på bordet, som ender med at tage en drastisk drejning i forholdet.

Den 32-årige Mia og 44-årige Claus er stadig nyforelskede selv efter over 4 år som kærester. Parret og deres børn fra tidligere forhold bor ikke sammen på grund af Mias dårlige, økonomiske situation. Mia og hendes daværende kæreste måtte nemlig sætte deres hus på tvangsauktion. Claus vil rigtig gerne hjælpe Mia så meget, han kan, så hun i fremtiden kan blive gældfri.

Mia står over for en flytning for at komme tættere på Claus og er nødt til at låne penge af ham for at kunne betale indskuddet til den nye bolig. Claus er klar over, at Mia er i en hård økonomisk situation, og det får ham til at sende ‘Luksusfældens’ eksperter, Mette Reissmann og Jan Swyrtz, til Randers for at råde bod på Mias økonomi.

SE BILLEDET: Sådan så ‘Robinson’-Sasha ud som mand

LÆS OGSÅ: Stort drama efter ‘Robinson’-skænderi: Jeg har søgt polititilhold!

Eksperterne finder frem til, at Mia står overfor en gæld på intet mindre end 1.140.000 kroner. Gælden vil stige med 100.000 kroner hvert år, da Mia nægter af afvikle på den, selvom hun har haft penge på sin opsparing.

Hele 54.000 kroner har hun sparet op, og opsparingen har Mia i stedet valgt at bruge på campingture med børnene, konfirmation og flytning. Mia har mange undskyldninger, og Claus virker mere og mere chokereret.

Da eksperterne finder ud af, at Mia ikke har været klar i spyttet i forbindelse med at lave en aftale med banken, konfronterer de hende med, at det er uansvarligt at bruge opsparingen på alt andet end at betale af på gælden.

Hvad mon Mias kæreste Claus siger til de sandheder, der bliver lagt på bordet af eksperterne, og vil deres nyforelskelse ikke være så ny længere eller blot forsvinde helt? Vil Claus svigte Mia på grund af hendes håndtering af situationen, og får hun strammet op, når Mette og Jan møder hende igen?

LÆS OGSÅ: Mette og Allan fra ‘Luksusfælden’: Vi er gået fra hinanden

LÆS OGSÅ: Jan Swyrtz dropper ‘Luksusfælden’: Afløses af gammel kending

 

I klippet nedenfor kan du få et smugkig på aftenens afsnit, som du kan se i aften klokken 20:00 på TV3.

LÆS OGSÅ: ‘Børnelokkerne’-fyre slipper for fængsel – skal loven ændres?

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk har fundet kærligheden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.