Nyeste artikler
Se alle

‘Luksusfælden’-deltagers mor er sygemeldt på grund af datterens økonomi

Det har fået store konsekvenser for Heidis mor, at Heidi har en dårlig økonomi.

Heidi, der bor i Hadsten med sine tre børn, bruger alle sine penge på boligindretning, ridetimer til sin datter og et nyligt lejet hus, der koster hende over halvdelen af lønnen hver måned. Når der ikke er flere penge på kontoen, får hun penge fra sin mor, der er presset både psykisk og økonomisk af datterens konstante behov for penge.

Da Heidi og hendes ekskæreste gik fra hinanden, delte banken gælden fra deres fælles hus op, men Heidi føler sig snydt af sin bank, fordi ekskæresten nu sidder med huset, mens hun ikke har nogen værdi for de penge, hun skylder. Derfor er Heidi nu stoppet med at betale på gælden. Imidlertid hæfter hun og eks’en fælles for hinandens gæld, så nu går banken efter at få alle pengene, samtlige 800.000 kroner, fra eksmanden.

LÆS OGSÅ: Eksperterne skred fra ‘Luksusfælden’-par: Sådan går det i dag

LÆS OGSÅ: Fyret efter ‘Luksusfælden’: Sådan går det Lars i dag

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS

LÆS OGSÅ: Deltager raser efter ‘Luksusfælden’: Det er bare tv-porno

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-eksperter: Det vil vi bruge 100 millioner på

Eksperterne Kenneth Hansen og Mette Reissmann sætter hurtigt ind for at få Heidi til at forstå, at hendes valg om ikke at betale gælden, nu har sat hendes eks i en rigtig kritisk situation. Hendes følelse af at være blevet snydt har ingen gang på jord, og hun skal tage ansvar og stoppe med at føle sig forurettet.

Da eksperterne graver dybere i Heidis økonomi, viser det sig, at hun har haft penge nok til at betale sin gæld. For på diverseposten ligger næsten 11.000 hver måned, der blandt andet går til boligartikler, ferier og skønhedsbehandlinger. Samtidig har Heidis mor måtte spinke og spare for at kunne spæde til, når Heidi har manglet penge.

Da eksperterne præsenterer Heidi for det faktum, at hun må flytte fra sit nye, dyre hus for at have råd til sit fremtidige liv, erklærer hun, at der ikke er nogen andre huse, hun kan leje. Kenneth Hansen og Mette Reissmann har dog fundet adskillige mulige boliger med ganske få klik på nettet, og endnu engang bliver Heidi konfronteret med sine tvivlsomme undskyldninger for ikke at træffe økonomisk fornuftige beslutninger og tage ansvar for sit liv.

Men lykkes det eksperterne at trænge igennem til Heidi, eller finder hun på flere undskyldninger for at fortsætte sit liv som hidtil? Det kan du se i aften klokken 20:00 på TV3 og Viayplay.

LÆS OGSÅ: Fødeklar og fallit: Sådan er det gået for ‘Luksusfælden’-deltagere

LÆS OGSÅ: Ung mor faldt om: Jeg troede, jeg var døden nær

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.