Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV3)

‘Luksusfælden’-eksperter i chok over skamfuld deltager: Jeg er en forbandet idiot

Eksperterne er rystede over aftenens deltager i sæsonpremieren af 'Luksusfælden'.

I Helsinge bor 23-årige Nicolai, og hans situation er ikke som de flestes. Han er ludoman, og hans afhængighed er så alvorlig, at han har spillet sin lejlighed væk, så nu bor han i en lille campingvogn, som han låner af en ven.

Han spiller hele sin løn op, og når han ikke har flere penge, tager han kviklån og låner af venner og familie. Bare i det seneste år har han brugt næsten en halv million kroner på at oddse og på spillemaskiner – og han har ingen kontrol over sin mani.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Realitystjerne med i ‘Luksusfælden’

Da han i programmet bliver bedt om at lægge sit diverseforbrug op på tavlen, står Nicolai og søsteren chokerede tilbage, da de på tavlen kan se hele 24.800 kroner. Også eksperterne er rystede.

– Det er små 300.000 kroner på årsbasis, og jeg kan ikke mindes, at vi i ‘Luksusfælden’ tidligere har set så vild en diversepost. Det er heller ingen hemmelighed, at størstedelen er gået til spil. Langt størstedelen, 23.000, siger Carsten Linnemann til den grædende Nicolai, der blot konstaterer:

– Jeg er jo en forbandet idiot, mand.

LÆS OGSÅ: ‘Vi er bare mænd’-stjerne droppet af ‘Luksusfælden’: Sådan har han det i dag

Den alvorlige afhængighed og de mange løgne slider på samtlige af Nicolais relationer, og særligt Nicolais søster Christina kan ikke længere holde til det. Hun føler sig magtesløs og ved ikke længere, hvad hun skal stille op.

Nicolai drømmer om en lejlighed og et helt normalt liv, men før han får styr på sin spilafhængighed, kommer det ikke til at ske. Men er han klar til at foretage store ændringer i sit liv?

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Kimie: Derfor begik mine børns far selvmord

Herunder kan du få et smugkig på afsnittet, som du kan se det hele af klokken 20:00 på TV3 og Viaplay:

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-eksperter: Det vil vi bruge 100 millioner på

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.