Nyeste artikler
Se alle

‘Luksusfælden’-par har VANVITTIGT madbudget

Aftenens deltagere i TV3-programmet er ved at spise sig fra hus og hjem.

Malene og Christian drømmer om at købe deres eget hus. Men parret bruger alle de penge, de har, og er ude af stand til at betale deres husleje til tiden. De er ulykkelige over, at de ikke har råd til at tage deres to børn med i Djurs Sommerland og ofte må sige nej, når deres datter spørger, om de kan tage i svømmehallen.

LÆS OGSÅ: Fyret efter ‘Luksusfælden’: Sådan går det Lars i dag

LÆS OGSÅ: Deltager raser efter ‘Luksusfælden’: Det er bare tv-porno

Christian kan til gengæld ikke finde ud af at sige nej til Malene, når hun plager om for eksempel en ny sofa, en hund eller noget tredje. Ofte fortryder Malene dog købet igen, og så må de levere varen tilbage. De penge, de så har lånt til at finansiere købet med, bruger de på mad og fornøjelser.

Det tager ikke ‘Luksusfældens’ eksperter Kenneth Hansen og Gustav Juul mange minutter at spore, hvor stor en del af parrets penge forsvinder hen. Med en skyhøj madpost på mere end 10.000 kroner, hvilket er over det dobbelte af det, som eksperterne normalt ville anbefale. Malenes køber for 1000 kroner kage om måneden, og Christians køber fastfood på tanken for det samme beløb, og der burde derfor snildt være råd til både ture i forlystelsesparker og svømmehal med ungerne.

Er Malene og Christians dårlige samvittighed over for børnene nok til at få dem til at stoppe deres madorgie og fokusere på drømmen om huset? Få svaret i aften klokken 20:00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Fødeklar og fallit: Sådan er det gået for ‘Luksusfælden’-deltagere

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-eksperter: Det vil vi bruge 100 millioner på

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.