Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV3)

‘Luksusfælden’-par kan ikke betale husleje – bruger VILDT beløb på PlayStation og luksusting

Kenneth Hansen og Carsten Linnemann kommer på en hård opgave i aftenens afsnit af 'Luksusfælden'.

I Sakskøbing på Lolland sidder Andreas otte timer om dagen i sin gamerstol og spiller PlayStation, mens kæresten, Kathrine, er alene om at få dagligdagen til at hænge sammen med deres to små drenge, husholdning og økonomi.

Skænderierne og beskyldningerne hænger tungt i luften i det lille hjem i Sakskøbing, og nu har Kathrine ringet til Luksusfældens eksperter og givet Andreas et ultimatum. Hvis han ikke begynder at investere i familien og i dagligdagen, så går hun fra ham, men Andreas virker ligeglad.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-Nicolai faldt i med spil – det endte med VILD gevinst

Da eksperterne først besøger det unge par, har de kun 36 kroner tilbage til resten af måneden. De føler ikke længere, at de har penge til at betale deres regninger, de er bagud med flere måneders husleje, og de står nu til at blive smidt på gaden.

Men det viser sig hurtigt at Andreas netop har brugt 6000 kroner på sin PlayStation, og at de bruger over 18.000 kroner på mad og diverse om måneden – heriblandt 1000 kroner hver måned på sodavand.

Lykkes det for eksperterne, Kenneth Hansen og Carsten Linnemann, at få Andreas op af sin gamerstol og få ham til at indse, at både sit forhold og sit hjem er i fare, og er Kathrine klar til at sælge de nødvendige ting, for at parret ikke havner på gaden med deres to små børn? Få svaret i aften.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert har lyst til at fortælle folk, at de er idioter

Herunder kan du få et smugkig på afsnittet, som du kan se i aften klokken 20:00 på TV3 eller allerede nu på Viaplay:

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert indrømmer: Jeg havde ikke styr på min økonomi

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.