Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Peter Hauerbach)

Lummer scoring: Nu er Fie og Jeppe kærester

Realityverdenen har nu fået et nyt par.

Fie Laursen og Jeppe Risager stod torsdag frem og fortalte, at de var begyndt at date hinanden. Tidligere i år havde der ellers været drama og uvenskab mellem de to efter deres deltagelse i ‘Ex on the Beach’, men nu er stemningen for alvor god igen.

Både Fie og Jeppe fortalte til Realityportalen, at de forventede, at de ville blive kærester.

Sara og Jeppe fra ‘Ex on the Beach gik fra hinanden i juli. Nu er han kærester med Fie Laursen. (Foto: Janus Nielsen)

–  Jeg er ikke i tvivl om, at vi bliver kærester, men vi er begge lige kommet ud af forhold, så vi tager en dag ad gangen, fortalte Fie blandt andet.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jeppe: Derfor faldt jeg for Fie

Helt roligt endte det dog ikke med at blive, og allerede i dag, fredag, afslører Fie Laursen på sin Instagram-profil, at hende og Jeppe nu officielt er blevet kærester.

– KÆMPE JA, jeg vil gerne være din kæreste, Jeppe. Også med det lumre kort, for selvfølgelig fik man ikke et romantisk digt. Kæft mand, det her havde jeg ikke regnet med fra dig! Du er verdens dejligste, skriver Fie Laursen til en video af nogle blomster og et kort, som Jeppe har sendt til hende.

Tiden vil vise, om den gode stemning denne gang holder mellem Fie og Jeppe. Men kærligheden blomstrer i hvert fald mellem ‘Ex on the Beach’-parret.

LÆS OGSÅ: Sara om Fie og Jeppes forhold: Jeg ønsker dem det bedste

Herunder kan du se blomsterne og det lumre kort, der altså vandt Fies hjerte:

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par afslører: Derfor er vi gået fra hinanden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.