Nyeste artikler
Se alle

‘Luksusfælden’-par drømmer om KÆMPE bryllup – på trods af KÆMPE gæld

'Luksusfælden'-parret tror, de har en gæld på en million kroner, men sandheden viser sig at være en helt anden.

I aften i ‘Luksusfælden’ er Carsten Linnemann og Louise Frost i Thisted, hvor parret Anne Mette og Bjarke bor. Det nordjyske par drømmer om et stort bryllup, men den drøm er helt urealistisk, når man ser på parrets økonomi. Bjarke har nemlig en mørk fortid med ludomani, som har givet parret en stor gæld.

Bjarke gætter selv på, at parret har en gæld på knap en million kroner – hvis gælden da ikke har rundet millionen. Men sandheden viser sig at være en helt anden.

Selv om Anne Mette og Bjarke har så stor en gæld, bruger de alligevel ALT for mange penge på ligegyldige ting. Anne Mette kan ikke holde sig tilbage, når hun køber ind, så der kommer altid en masse spontane varer ned i indkøbskurven. Derudover ryger de begge to og bruger en formue på cigaretter.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nu er sagen mellem Mai Manniche og Cengiz afsluttet

LÆS OGSÅ: Fødeklar og fallit: Sådan er det gået for ‘Luksusfælden’-deltagere

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre ‘De unge mødre’-deltageren Princess Natascha fortælle om den store gæld, hun opbyggede, da datteren blev tvangsfjernet.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila slår hånden af sin mor: Jeg er rasende!

LÆS OGSÅ: Ung mor faldt om: Jeg troede, jeg var døden nær

Parret kan ikke overksue gælden og har derfor kontakten ‘Luksusfælden. Alligevel drømmer de om, at de skal have et stort bryllup i fremtiden

– Vores allerstørste drøm er jo at blive gift med kirkegulv, klokker og hvid kjole, siger Anne Mette om brylluppet, der sammen med festen skal koste 100.000 kroner.

Spørgsmålet er, om Louise og Carsten kan hjælper Bjarke og Anne Mette med at få en lykkelig slutning?

Få svaret i aften klokken 20:00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Keeping Up With the Kardashian’-stjerner skal skilles

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hun afløser Sarah Louise i ‘Forsidefruer’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.