Nyeste artikler
Se alle
Det nordjyske par Sasja og Andreas lukkede seerne ind i deres lille familie i 27. sæson af 'De unge mødre'. Her ventede parret deres første barn, datteren Sommer. I dag er Sommer halvandet år, og hun kan se frem til at blive storesøster i starten af det nye år. Andreas og Sasja mødte i sin tid hinanden gennem Instagram og har været kærester siden november 2017 (Foto: Krestine Havemann).

Lykkelig ‘De unge mødre’-stjerne afslører familieforøgelse

Det nordjyske 'De unge mødre'-par får snart et ekstra familiemedlem.

Der sker mange nye ting hos det nordjyske ‘De unge mødre’-par Sasja Lykke Johansen og Andreas Windfeldt. I oktober blev de forældre for første gang, og i den seneste sæson af reportageserien viste de livet med datteren, Sommer, frem.

Sasja og Andreas er også med i den 28. sæson af ‘De unge mødre’ senere i år, og her fået seerne lov til at se parret i nye omgivelser. Det fortæller den glade unge mor i en video på YouTube.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslørede sønnens navn: Nu har hun ændret det

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Sasja fortælle om følelserne for kæresten efter fødslen.

LÆS OGSÅ: Mén efter deltagelse: Derfor trak deltager sig fra ‘De unge mødre’

– Vi har fundet det helt perfekte hus til os, og vi flytter om en god måneds tid. Måske lidt før, men cirka en måned. Det glæder vi os så meget til. Det er helt vildt, fortæller Sasja.

Det er dog ikke den eneste gode nyhed, som ‘De unge mødre’-deltageren deler i videoen. Hun fortæller nemlig også, at deres lille familie snart bliver et medlem rigere.

– Vi får et nyt familiemedlem i huset. Det bliver en lille hund, som vi har kigget på. Vi har faktisk kigget efter hund i noget tid, men vi har ikke sådan rigtig vidst, hvilken race det skulle være og den slags ting, siger hun og fortæller, at de har valgt en dansk spids, som passer perfekt til dem.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-par springer ud i stort projekt

Fuldstændig perfekt

Realityportalen har været i kontakt med Sasja, der dog ikke er meget for at fortælle om parrets nye hus.

– Men vi glæder os meget til at flytte. Det er så lækkert et sted, siger den glade unge mor.

I videoen løfter hun dog alligevel lidt af sløret for, hvad huset indeholder.

– Huset er omkring 150 kvadratmeter, mener jeg. Der er seks værelser – to stuer og fire separate værelser og to badeværelser. Og så selvfølgelig køkken og den slags ting. Dejlig plads. Det er helt fuldstændig perfekt, siger hun.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager indlagt efter smertehelvede: Det spruttede ud med blod

I videoen herunder kan du høre Sasja fortælle på en række spørgsmål fra sine følgere – blandt andet hvor mange børn de gerne vil have:

LÆS OGSÅ: Børn med ekskærestens bror: Sådan går det ‘De unge mødre’-Stephanie i dag

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.