Nyeste artikler
Se alle
Mark Bøgelund fra 'Ex on the Beach': Mit nytårsforsæt er, jeg skal igang med min træning igen. Jeg satser på at køre hårdt på og stille op i fitness konkurrence i april måned. (Foto: Lykke Buhl)

Lykkelig ‘Ex on the Beach’-Mark jubler: Det er den bedste gave

Der er én ting, som særligt kan få Mark i godt humør.

Der er stadigvæk to og en halv måned til juleaften, men når ‘Ex on the Beach’ i aften ruller over skærmen, er der stor sandsynlighed for at komme i julestemning. Der er nemlig julefest i villaen, og deltagerne får nissetøj til at klæde sig ud med.

Under festlighederne plinger tabletten pludselig, men det viser sig at være en god overraskelse. Julemanden har nemlig været forbi med en stor gave, som særligt får Mark i godt humør:

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Casper: Sådan havde jeg det med at blive fravalgt

LÆS OGSÅ: Premiere i efteråret: Nyt ‘Ex on the Beach’-program kommer snart

– Der springer lige pludselig en dame op af gaven, og det er den bedste gave, som man kan få juleaften, fortæller han glad i afsnittet.

– Jeg hedder Katrine, er 23 år og kommer fra København. Jeg har ikke oplevet ikke at få ham, jeg gerne ville have. Jeg kan bedst lide min personlighed, men fyrene kan bedst lide mine bryster. Gud har også været god ved mig, så det kan jeg godt forstå, lyder det fra villaens nye pige, Katrine.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Sidney Lee tilbage i ikonisk realityprogram

Smugkig lidt fra aftenens julefest og mød den nye deltager, Katrine, i klippet nedenfor:

Se ‘Ex on the Beach’ i aften klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe fyret: Du er for tyk

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Eks døde af en overdosis

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.