Nyeste artikler
Se alle
Hannah i 2018, hvor hun har sin egen piercing-butik 'Bellmod Piercing' (Foto: Malene Porup)

Lykkelig ung mor har fundet kærligheden

'De unge mødre'-deltageren har fået sig en kæreste.

Hannah Chordt Nielsen er en lykkelig kvinde for tiden, og det forstår man godt. Den tidligere ‘De unge mødre’-deltageren har nemlig fået sig en kæreste, som hun er rigtig glad for. Det fortæller hun til Realityportalen.

– Han gør mig glad. Han formår at giver mig alt det, jeg ikke vidste, jeg manglede i mit liv: kærlighed, tryghed og omsorg, fortæller den forelskede unge mor, der godt ved, hvad hun faldt for ved sin nye kæreste.

– Til at starte med var det hans udseende, jeg faldt for. Jeg vidste jo ikke rigtig, hvem han var. Men jeg kunne godt lide det, jeg så. Da vi så begyndte at snakke sammen, fandt vi hurtigt ud af, at vi var utrolig ens på vanvittig mange punkter.

LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud: Købte jeg min datter for 500 kroner?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan det så ud, da Hannah var med i ‘De unge mødre’.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltagerens hårde afsløring: Sådan reagerede datteren

Den unge mors nye kæreste, Maxrico, der selv har tre voksne børn, har mødt ‘De unge mødre’-deltagerens to piger. Og det er gået rigtig godt.

– De er utrolig glade for ham. Celina, min yngste, synes nok, det er ekstra specielt, da hun aldrig har set mig sammen med nogen før. Men de kan rigtig godt lide ham, fortæller hun.

Det er ti år siden, at Hannah sidst har haft en decideret kæreste, selv om hun i kortere perioder har set forskellige i den periode.

– Jeg har faktisk ikke tænkt så meget over, hvordan det er at have en kæreste igen, da det jo ikke er noget, der er kommet fra den ene dag til den anden. Det er et forhold, der startede i et venskab og langsomt gled over i et forhold.

LÆS OGSÅ: Ung mor går til behandling: Jeg har det simpelthen så dårligt

Mødtes til Oktoberfest

Parret har nemlig kendt hinanden i et halvt år, efter de mødte hinanden til en Oktoberfest. Her sad Hannah ved et bord med en stor gruppe mennesker, mens hendes nye kæreste sad med sine venner ved et andet bord. Det var dog ikke Maxrico, der i første omgang fangede hendes opmærksomhed.

–  I første omgang så jeg dem, fordi jeg kunne genkende hans veninde. Hende havde jeg set billeder af flere gange i nogle piercinggrupper. Hun er temmelig piercet, og som de fleste ved, så er piercinger jo en af mine helt store passioner. Men jeg havde lagt mærke til hende, fordi jeg syntes, hun var utrolig smuk, og at de piercinger hun havde virkelig klædte hende.

LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud om stor sorg: Helt knust indeni

– Jeg overvejede længe, om jeg skulle gå hen og sige hej. Men hvad kunne jeg tabe på det? Jeg rejste mig og satte mig hen til dem og hilste pænt på.

Selv om det var kvinden, Hannah i første omgang havde lagt mærke til, så skiftede hendes fokus hurtigt.

– Jeg fik hurtigt øje på hendes kammerat, der sad ved siden af. Jeg syntes, han så ret godt ud, men jeg tænkte også, at jeg ingen chance ville have hos ham. Jeg valgte alligevel at give ham mig visitkort og gik så tilbage til de andre ved det andet bord igen. Men der gik faktisk temmelig lang tid, før vi rigtig begyndte at snakke sammen.

LÆS OGSÅ: Vemodig ung mor: Det er slut

Date på sexmesse

Tidligere i år begyndte det så for alvor at blomstre mellem. Det krævede dog et brud med en anden fyr, som Hannah på daværende tidspunkt havde set lidt til.

– Jeg havde i perioden fra januar til marts set lidt til en fyr. Han skulle stå på en stand inde på Erotic World, hvilket jeg syntes var vildt fedt, da jeg selv nærmest ser mig som fast inventar inde på messen. Jeg har været med, siden de startede, og jeg kender derfor flere af dem, der står for det og står på stand der inde, siger Hannah og fortsætter:

– Til min fødselsdag havde jeg faktisk fået er par armbånd dertil – ét til mig og ét jeg kunne give til en anden. Men to uger før messen blev afholdt, valgte ham, jeg så noget til, og jeg at ende relationen. Jeg stod derfor med et armbånd, jeg ikke vidste, hvad jeg skulle bruge til. Selv samme dag havde Maxrico skrevet til mig, så efter lidt overvejelse valgte jeg at spørge ham, om han ville have det andet armbånd.

LÆS OGSÅ: Utilfreds Kia raser mod Princess Natascha: Hvordan kan hun tillade sig det?

Det ville han gerne, og Hannah har bestemt ikke fortrudt tilbuddet dag i dag.

– Vi snakkede lidt omkring, hvad der var sket, men også det, at det jeg faktisk ville savne mest ikke var en relation til et andet menneske, men tosomheden. Det at sidde sammen og blive nusset lidt i håret om aftenen.

– Og det var også et afsavn, han selv kendte godt til. Derfor besluttede vi os for, at vi efter messen skulle ses og se et par film sammen. Den aftale udviklede sig hurtig til mere, men det var faktisk inde på Erotic World, at det gik op for mig, hvor meget vi havde tilfælles, siger den unge mor.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa: Derfor må min datter ligne en dreng

Alder er ikke vigtigt

Hannah fortæller, at der er en aldersforskel på de to – i hvert fald fysisk.

– Enhver, der ser os sammen, kan godt se, at han er en del ældre end mig. Men i sidste ende mødes vores personligheder temmelig godt på midten, siger Hannah og fortsætter:

– Han går stadig i byen og fester og virker på mange punkter stadig som en drengerøv på 20. Og jeg blev alt for hurtigt voksen og virker på nogle punkter langt ældre, end jeg er.

‘De unge mødre’-deltageren vil dog ikke ud med, hvor meget ældre kæresten er, for det betyder slet ikke noget for hende.

– Aldre for mig er ikke vigtigt. Han gør mig glad, og i sidste ende er det jo det, der tæller, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: Ung mor åbner op om hård skæbne: En dyb, ulidelig smerte

Herunder kan du se den fyr, der gør Hannah glad:

LÆS OGSÅ: CHOK: Trækker Princess Natascha sig fra ‘De unge mødre’?

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.