Nyeste artikler
Se alle
Sika og Noah (Foto: Michael Stub)

Lykkelig ‘X Factor’-vinder jubler: Jeg skal være far

I 2011 vandt Noah 'X Factor' som Sarah, og nu kan han sammen med hustruen Sika juble over en endnu større præmie.

Der er sket rigtig meget siden 2011, hvor Noah som 15-årig vandt ‘X Factor’. Dengang som Sarah, der begejstrede seerne som en dansk udgave af popstjernen Pink.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Sarah taler ud: Nu er jeg en mand

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, hvorfor hun ikke mener, at rygning under graviditeten er så skadeligt.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne taler ud: Ville tage mit eget liv

I spejlet kunne han dog til sidst ikke genkende sig selv og faldt psykisk fra hinanden. Akkurat som sit hår, der til sidst knækkede af, fordi tv-folkene insisterede på at affarve det, inden hver udsendelse. Efter en lang indlæggelse og succesfuld behandling for angst og depression kom han ud på den anden side og fandt sammen med Sika, som han giftede sig med kort efter.

I dag er Noah officielt en mand, og parret har i de seneste år kæmpet hårdt for at blive forældre sammen – en kamp, de ærligt har delt ud af op- og nedturene på YouTube.

Det har været hårdt, men nu kan de endelig juble, for de venter et barn sammen. Det afslører Noah på Instagram.

– Fire år – alt for mange forsøg, som ikke er blevet til noget, og alt for mange triste tårer skulle det blive til. Men nu kan vi sige, at vi venter en lille december-baby. Vi glæder os til at se dig, jubler han.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer afslører: Vi havde sex under reklamepauserne

Herunder kan du se opslaget, som Noah har delt:

LÆS OGSÅ: Drama hos ‘X-Factor’-dommer: Overrasket af indbrudstyv

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.