Nyeste artikler
Se alle
Blogger og 'Beauty Boss' Mascha fandt sammen med jægerpiloten Troels, fordi en af hendes læsere havde skrevet og fortalt, at Troels ville være lige manden for hende - og læseren fik ret! I starten af 2018 stod parret nemlig frem som kærester, og i slutningen af 2018 tog Mascha Vang et stort skridt, da hun valgte at sælge sit elskede hus i Dragør og sammen med datteren Hollie Nolia på 7 år flyttede hele vejen til Kolding for at bo sammen med kæresten Troels i et fælles hjem, der også har plads til Troels' to børn (Foto: Henrik Petersen).

Lykkelige Mascha: Livslang drøm er endelig gået i opfyldelse

Mascha Vang har altid drømt om at få sin egen skokollektion - men hun har stadig ingen forlovelsesring på fingeren.

Mascha Vang, 40, kan snart åbne sin egen butik med alle de produkter, hun lægger navn og ansigt til. Fælles for det hele er, at hun er med i alle beslutningerne for at kunne stå inde for kvaliteten. Seneste skud på stammen er en kollektion af sko fra skomærket Jodis.

– Jeg har altid drømt om at få min egen skokollektion. Jeg har været meget fokuseret på at designe noget, jeg selv har lyst til at gå i, fortalte Mascha, da hun i torsdags præsenterede resultatet i Skoringen på Fisketorvet i København.

– Det er sko, der både kan bruges til hverdag og fest. Smarte, praktiske og af en god kvalitet, sagde bloggeren, der har opkaldt to af modellerne efter sig selv. En smart, højhælet sag, der hedder Mascha, og en mere praktisk udgave med en bred hæl. Den har fået hendes fødenavn Marianne, fordi Marianne måtte gå virkelig langt for at komme dertil, hvor hun er i dag.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang afslører: Derfor flygtede vi fra Skanderborg

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre Mascha fortælle om, hvornår et blogindlæg bliver for personligt.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang om ‘Beauty Bosserne’: Der har været mere drama end forventet

Ingen forlovelsesring

Ved skopræsentationen blev der også kigget nøje efter en forlovelsesring på Maschas hånd. Men nej. Selv om mange havde regnet med, at kæresten Troels Krohn Dehli friede under den overraskelsestur til Paris, han inviterede hende på for nylig, da hun fyldte 40 år.

Skoenes navne har Mascha fundet i familien. Kæresten Troels’ datter, Emilie, svigermor Nina, hendes egen datter Hollie og katten Ginger har alle lagt navne til en model. (Foto: Bo Nymann)

– Nej, nej, nej. Han var ikke nede på knæ. Alle troede, at det var derfor, vi var i Paris, men det var det ikke. Det vidste jeg også godt, sagde hun hemmelighedsfuldt.

Hun ville dog ikke svare på, hvorfor hun vidste, at han ikke ville fri dér, og om de allerede har bryllupsplaner.

– Hihi. Neej, lød det genert fra Mascha Vang.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang indrømmer: Kastrerede Andreas Bo på 15 minutter

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.