Nyeste artikler
Se alle
Nip deltog i 'Den store bagedyst' i 2017 (Foto: DR)

Lykkelig realitystjerne: Stor drøm blev til virkelighed efter 29 år

Efter knap 30 års søgen og mange forgæves rejser til Sri Lanka, har 'Bagedyst'-stjernen nu endeligt fundet sin biologiske mor.

Tilbage i 2017 stiftede tv-Danmark bekendtskab med Nip, da hun deltog i ‘Den store bagedyst’. Senere på året deltog hun i ‘Den store jule- og nytårsbagedyst’, hvor hun faktisk gik hen og vandt med veninden Lucia.

Dengang havde den nu 29-årige Nipuni Julie Jakobsen stadig til gode at møde sin biologiske mor, men nu har hun efter mange års søgen endelig fundet hende.

LÆS OGSÅ: STORT TILYKKE! Realitybabe er blevet gift

Artiklen fortsætter efter den søde video, hvor en ælling tror, den har fundet sin mor – der dog er en fuldvoksen mand.

LÆS OGSÅ: Nip efter ‘Bagedyst’-exit: Jeg vidste godt, at det var min tur

Det afslører ‘Bagedyst’-stjernen på Instagram.

– JEG HAR FUNDET OG MØDT MIN BIOLOGISKE MOR! Efter næsten 30 år blev drøm endelig til virkelighed, og tårerne rendte fra hendes øjne, da hun hørte mig sige “amma” (som betyder “mor”) til hende for første gang. Denne her oplevelse overgår ALT andet, jeg nogensinde har oplevet, og jeg er lykkelig helt ind i knoglerne for, at det er sket, skriver en ekstatisk Nip.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par skal være forældre: Det var ikke planlagt

Slut med uvished

I tirsdags drog Nip nemlig endnu en gang mod sit fødeland Sri Lanka i jagten efter sin mor. Her havde hun en agent med på rejsen, der hjalp med at lede efter moren. Og nu er missionen altså lykkedes, og Nip har endelig efter knap 30 års uvished fundet sin biologiske mor, der heldigvis også var glad for at møde hende.

Nip betegner dog stadig sin adoptivforældre som sine rigtige forældre, men hun har længe ønsket sig at kunne blive kvit med noget af al den uvished, som kun hendes biologiske forældre kunne give svar på.

LÆS OGSÅ: Derfor er det forbudt at fejre fødselsdage på ‘Paradise Hotel’

– Jeg har mange spørgsmål uden svar. Eksempelvis vil jeg give min højre arm (ej, måske den venstre, så jeg stadig kan bage) for at finde ud af nationaliteten på min biologiske far. Den er nemlig ikke srilankansk. Og tænk hvis jeg har søskende. Der er mange spørgsmål, har Nip tidligere skrevet på sin Instagram.

Så forhåbentligt kan Nip få afklaret nogle af sine mange spørgsmål, mens hun fortsat er i Sri Lanka sammen med sin biologiske mor.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-dommer om sin barndom: Fuld af vold og mobning

Herunder kan du se Nips genforening med sin mor

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

LÆS OGSÅ: Er det her den vildeste influencer-reklame nogensinde?

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.