Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Mads om ‘Ex on the Beach’: Det overgår ‘Paradise Hotel’

Mads' oplevelse med 'Ex on the beach' har været vildere end hans oplevelse på 'Paradise Hotel'.

Albertslund-fyren Mads Niebur var med, da ‘Paradise Hotel’ sæson 11 løb over skærmen på TV3. Nu vender Mads tilbage til skærmen, men Kanalen hedder nu Kanal 4, og programmet hedder ‘Ex on the Beach’.

– Jeg blev kontaktet og tænkte: “En spontan rejse? Hvorfor ikke?”. Det er noget af det sjoveste, jeg nogensinde har prøvet. Det overgik min vildeste fantasi. Det her overgår ‘Paradise’, fortæller han.

CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

LÆS OGSÅ: Gravid realitystjerne død af overdosis

Som de andre deltagere anede Mads ikke, at han i virkeligheden skulle være med i ‘Ex on the Beach’.

– Jeg havde at vide, at jeg skulle ned på noget dating. Jeg blev taget lidt i røven, vil jeg sige. Jeg fik en meget stor overraskelse, og jeg tænkte bare: “Fuck mit liv!”. Jeg troede, at jeg skulle møde en ex, jeg måske ikke havde super meget lyst til at møde. Nu må vi jo se, hvad der sker – og om det er dét, der sker, siger han hemmelighedsfuldt.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

LÆS OGSÅ: Efter beskyldninger om overgreb: Frederik melder Fie til politiet

Mads: Der er forskel på ‘Paradise’ og ‘Ex on the Beach’

På trods af, ‘Paradise Hotel’ og ‘Ex on the Beach’ minder om hinanden på flere punkter, så er der alligevel forskel på de to realityprogrammer.

– Der er flere regler i ‘Paradise’. Her er det meget mere frit. Der er heller ikke noget spil. Det har været ret fedt, for folk er ikke så meget i grupperinger som på ‘Paradise’. Det synes jeg har været vildt fedt, at man ikke behøver at vælge side eller noget. Det var nyt og anderledes, men vildt sjovt, siger Mads.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Dét skal min søn hedde

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

Og der er lagt op til, at Mads for alvor slår sig løs – måske også lidt for meget.

– Der er nogle ting, jeg fortryder. Det tror jeg også, at jeg siger ret åbenlyst, når det er. Jeg havde regnet med, at jeg skulle være vildbassen, men alt ændrer sig. Man ser alle side af mig dernede, og det er derfor, at det er sjovt at være med. Man kan ikke forberede sig på det, fortæller han.

‘Ex on the beach’ kan ses på Kanal 4. Programmet sendes fra mandag til torsdag klokken 22.00 og kan ligeledes ses på DPlay. 

LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso og kone svines til på nettet

LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører: Derfor er jeg med i den nye sæson af ‘Forsidefruer’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.