Nyeste artikler
Se alle
Mai Manniche (Foto: Lars E Andreasen)

Mai Manniche efter endnu et underskud: Utilfredsstillende

Nu er der kommet endnu et sløjt årsregnskab fra Jewlscph, men alligevel forventer direktør Mai Manniche, at de røde tal vender.

Mai Manniches smykkefirma Jewlscph præsterer igen et underskud. Det skriver Finans.dk, der har fået adgang til Mai Manniches årsregnskab.

Dermed tegner der sig nu en årelang tendens, hvor Mai Manniche har formået at tabe penge på sin forretning hvert år siden 2010. Denne gang har selskabet fordoblet sit underskud i forhold til året før, således at underskuddet nu lyder på lidt over 800.000 kroner.

– Selskabets resultat og økonomiske udvikling anses for utilfredsstillende, skriver Mai Manniche ifølge Finans.dk i årsregnskabets ledelsesberetning.

LÆS OGSÅ: Har Mai Manniche svindlet? Her er facts og svar

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Uffe Buchard afslører, hvordan man gør en god forretning i modebranchen

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Maria er gravid: Tvunget til at afsløre nyheden

Selv om Mai Manniches designs har prydet de kendte og kongelige, så har det altså ikke været nok til at skabe en sund økonomi i virksomheden.

Derudover har der været flere uheldige sager mod virksomheden, ikke mindst den lange og meget offentlige kontrovers med ‘Familien fra Bryggens’ Geggo og Cengiz, der krævede – og fik – pengene tilbage for den forlovelsesring, Cengiz havde købt af Mai Manniche, og som parret var ganske utilfredse med.

LÆS OGSÅ: Få hele historien om Geggos forlovelsesring

Men der skal altså mere til at slå Mai Manniche ud. For hun er stadig optimistisk på Jewlscphs vejene.

– Selskabet forventer et forbedret resultat for det kommende år, skriver hun ligeledes i ledelsesberetningen.

Mai Manniche stiftede virksomheden sammen med sin bror, David Manniche, tilbage i 2005, og i dag består smykkefirmaet af en onlinehandel og to fysiske butikker i henholdsvis Århus og København.

LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-stjerne: Nogen vil ødelægge mit firma

LÆS OGSÅ: Anna Due er blevet student: Jeg brød reglerne

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.