Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Mai Manniche i chok over svindel-beskyldninger: Det er da helt sindssygt

Mai Manniche afviser på det kraftigste, at hun svindler - men det mener hun til gengæld, at andre fra 'Beauty Bosserne' gør.

Allerede i sidste uges afsnit af ‘Beauty Bosserne’ åbnede Irina op for, at hun mente, Mai Manniche havde købt følgere på Instagram, hvilket Irina mente var svindel. I mandagens afsnit svarer Mai Manniche dog på beskyldningerne.

– Det er da helt sindssygt altså, lyder svaret, da Raz advarer hende mod rygterne forud for, at ‘Beauty Bosserne’ skal mødes til afternoon tea, og på sin blog uddyber Mai Manniche:

– Lad mig slå fast med syvtommersøm – jeg lever af at sælge smykker. Så jeg har ingen interesse i falske følgere. De køber jo ligesom ikke smykker, vel? Diskussionen kom bag på mig – og også hvorfor jeg pludselig blev så interessant. Min instagram-konto er en forretningskonto – det betyder også, at der helt naturligt ikke er samme interaktion, som når det er mere private influencere, der fortæller om gode dage og dårlige dage, skriver Mai Manniche på bloggen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Nu er sagen mellem Mai Manniche og Cengiz afsluttet

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde

– Når det er sagt, så har hele diskussionen fået mig til at kigge lidt mere på ‘falske følgere’. Og et hurtigt kig på flere influenceres konto – blandt andet andre af ‘Beauty Bosserne’ viser, at de har falske følgere. Hvor mange aner jeg ikke, og jeg har helt ærligt hverken tid eller lyst til at tælle. Men falske følgere har de.

Således bliver beskyldningerne altså manet til jorden og skudt videre til nogle af de andre deltagere i programmet. Alt tyder på, at der er lagt op til en spændende diskussion på mandag – få et smugkig på Mai Manniches reaktion i videoen nederst i artiklen.

Hvem tror I på af ‘Beauty Bosserne’?

Tror I, at Mai Manniche har købt følgere?

Se resultat
Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz vil spise min moderkage

SE BILLEDET: ‘De unge mødre’-deltager har fået VILD tatovering

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.