Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Maja: Derfor er jeg med i ‘Paradise Kollektivet’

Maja er lige nu aktuel i Viafree-programmet 'Paradise Kollektivet'.

Maja blev kendt for sin medvirken i sæson 13 af ‘Paradise Hotel’, og senest har hun været med i ‘Divaer i junglen’.

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

Nu er Maja atter aktuel på skærmen, for hun er med i Viafree-programmen ‘Paradise Kollektivet’, hvor seks tidligere paradisoer flytter sammen i en lejlighed i København.

– Jeg er her, fordi jeg tænkte, at det var en god mulighed for at få oplevet noget. Jeg er lige flyttet til København, og jeg kendte ikke så mange mennesker, så jeg tænkte, at det var en god mulighed for at lære nogle flere mennesker at kende.

LÆS OGSÅ: Kris Jenner åbner op om Khloé og Tristan

Maja er den eneste pige fra sæson 13. Hendes to kvindelige roomies, Katrine og Cecilie, kendte hinanden fra sæson 14, og Maja skulle lige finde sig helt til rette i lejligheden.

– Det var lidt mærkeligt til at starte med. Jeg følte ikke rigtigt, at jeg kendte nogen, men jeg synes, at vi har det godt sammen nu. Vi skulle lige lære hinanden lidt at kende, siger Maja.

‘Paradise Kollektivet’ skulle have været sendt tirsdag og torsdag fra den 26. juni på Viafree. Men på premiere-dagen valgte kanalen at skubbe programmet, så nu vides det ikke, hvornår det bliver sendt.

LÆS OGSÅ: Sådan fandt Nadja ud af sandheden om Tine og Lenny

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lenny afslører: Det skal pengene bruges på

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.