Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Klaus Bo Christensen)

Makienok sletter alle spor efter Ibi

Med sin nye kæreste under armen er Simon Makienok gået i gang med at slette minderne om sin tidligere hustru.

Simon Makienok har igen fundet kærligheden. Det afslører fodboldspilleren på Instagram. Den nye scoring er den 29-årige ‘The voice’-vært Ida Sophia Petersen, der ifølge Instagram flittigt tager turen til sin jævnaldrende flamme, der spiller for klubben FC Utrecht i Holland.

I december måned bekræftede Simon og tv-vært Ibi Makienok, 44, der tidligere hed Støving, at de ikke længere dannede par. Parret, der blev kærester i 2013 og gift året senere, skulle ifølge Simons agent ikke have delt dobbeltseng i et helt år.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor sælger jeg huset

Det kan også være derfor, at den tårnhøje fodboldspiller nu er gået i gang med at få fjernet en række af sine tatoveringer. Han har nemlig blandt andet haft en pil tatoveret, som var en partatovering med hans nu tidligere hustru.

– Er faktisk ikke så slemt, som man tror. Nok også fordi, jeg havde min meget opmærksomme og støttende kæreste med til at se efter mig, skriver Simon til en video af sig selv og sin nye kæreste, der er i en tattoo-shop for at få fjernet hans tatovering.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne chokerer: Nøgenmodel

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.