Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Niels Henrik Dam)

Mangemillionær: Kandis-Johnny tjener kassen

Johnny Hansen og Kandis har i den grad formået at spinde guld på deres populære musik.

Han har sammen med sine kollegaer solgt 1,5 millioner CD og sunget sig ind i danskernes hjerter med et hav af koncerter over hele landet. Men når Johnny Hansen ikke har travlt med at indspille musik eller turnere med de andre medlemmer af Kandis, er han travlt optaget af sine mange forretninger, der har forgrenet sig gennem årene.

Og det har givet pote. Sangeren er stille og roligt blevet mangemillionær via musikken og sideforretningerne, viser en gennemgang, HER&NU har foretaget af hans mange forretninger.

I alt har han sammenlagt egenkapital i de fem firmaer, han ejer eller er medejer af og som er offentligt tilgængelige, på intet mindre end 8.392.744 kroner! Det er dog ikke muligt at se, hvad hovedforretningen Kandis dækker over, da selskabsformen gør det umuligt at se regnskaberne.

WOW: ‘Nybygger’-par har smidt 25 kilo efter programmet

Pengene strømmer ind

Til gengæld strømmer pengene ind i Kandis’ bookingbureau, der står for koncerterne rundt om i landet. Bruttofortjenesten i MusikEvent ApS endte på 2.092.700 kroner mod 1.893.318 kroner året før.

Hver især blev de fire bandmedlemmer belønnet med 464.352 kroner i løn og udbytte, men trods det er egenkapitalen stadig i plus med 2.854.371 kroner. Når Johnnys hjerte ikke banker for musikken, er det mursten, der har hans store interesse.

LÆS OGSÅ: TV 2 brød loven ved ‘Nybyggerne’-finalen

Sammen med en kompagnon ejer han et firma, der investerer i ejendomme, men efterfølgende har han stiftet sit eget firma, der også investerer i ejendomme i Jylland. Og de mange penge, han har tjent som frontfigur i Kandis, bruges også til investering i værdipapirer i et firma, der har en egenkapital på mere end to millioner kroner.

Det seneste skud på Johnnys forretningstræ er et firma, der har specialiseret sig i leasing af biler. Endnu er firmaet så nyt, at det ikke ligefrem er blevet til et pengetræ. Egenkapitalen er i opstartsfasen i minus med mere end 60.000 kroner.

Det er muligt, at Johnny Hansen og Kandis ikke er højtprofilerede navne som Medina, Christopher og Burhan G. Men regnskaberne viser, at Johnny Hansen og Kandis har formået at spinde guld på deres populære musik.

LÆS OGSÅ: Pengene strømmer ind hos Mikkel Beha

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.