Nyeste artikler
Se alle
Maria og Bea fra 'X Factor' (Foto: Janus Nielsen)

Maria & Bea aflyser koncerter efter nyt dødsfald

Bea Sarockaite er blevet ramt af et nyt dødsfald i nærmeste familie, og derfor har duoen aflyst en række koncerter.

Bea Sarockaite og Maria Meldgaard Mortensen rappede sig ind i danskernes hjerter under den seneste udgave af ‘X Factor’, men duoen deltagelse i talentprogrammet blev noget kortere, end de havde håbet på.

Maria & Bea måtte trække sig fra ‘X Factor’, da Beas far døde pludseligt af en hjerneblødning, og nu er den unge rapper blevet ramt af et nyt tragisk dødsfald i nærmeste familie. Hendes farfar er nemlig død, og hun er derfor rejst til Litauen for at deltage i begravelsen. Det skriver JydskeVestkysten.

LÆS OGSÅ: TV 2 afslører fremtiden for ‘X Factor’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre om Remee og Blachmans kamp om lønnen i ‘X Factor’.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Maria og Bea klar til ‘Paradise Hotel’, hvis …

Rapduoen skulle fredag have optrådt til Open by night i Holstebro, men den koncert og en række andre er blevet aflyst på grund af dødsfaldet. Det oplyser Ulrik Hinsch, der for RW Event står for booking, til mediet.

– Det er både ærgerligt og synd for Bea, men i sådan en situation er der ikke andet for end at tage hensyn, og det gør vi, siger Ulrik Hinsch.

Den triste nyhed om dødsfaldet kom i slutningen af sidste uge.

– Det bevirkede, at vi måtte aflyse de diskoteksjob, de havde i weekenden og frem til den kommende weekend. Vi ved ikke, hvornår hun er tilbage, og om hun overhovedet bliver klar. Der er jo her ikke tale en kunstner, der bare stiller sig op på en scene og er klar. Disse X Factor-deltagere er helt nye og har aldrig prøvet at optræde på denne måde, siger Ulrik Hinsch til JydskeVestkysten.

LÆS OGSÅ: Efter exit: Derfor tager jeg afstand fra ‘X Factor’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.