Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Krestine Havemann/SBS)

Maria Sebens: Sådan går det i dag

Maria og familien har planer om at holde sommerferie i børnehøjde.

Det kører der ud af for Maria Sebens fra ‘De unge mødre’, som tidligere på ugen afslørede, at hun venter en lillebror eller lillesøster til 5-årige Jean. For et halvt år siden fandt hun nemlig den store kærlighed, og i begyndelsen af næste år skal de altså være forældre til deres første fælles barn.

LÆS OGSÅ: Maria Sebens lagde sin søn i jorden: Jeg græd hele vejen

Forældrerollen er dog ikke ny for nogen af dem. Kæresten har tre børn fra et tidligere forhold, som han har hver anden weekend, og Maria blev bor til Jean for rullende kameraer i ‘De unge mødre’ for 5 år siden. Selvom Jean ellers var vant til at være enebarn, så er han glad for rollen som lillebror til sine tre bonussøskende.

– Jean elsker at være sammen med dem, og de har taget godt imod Jean også. De er jo ældre end Jean, så nu har Jean nogen at se op til, som ikke er en voksen, fortæller Maria med et smil.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-datter i kørestol efter uheld

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre Maria Sebens fortælle om at være med i ‘De unge mødre’.

LÆS OGSÅ: Prostituerede, bander og voldtægtsmænd: Så farligt bor Nadia Shila i USA

Ferie i børnehøjde

Maria og kæresten drømmer om at flytte sammen, men de skal lige have styr på en masse praktisk, inden det bliver en realitet. De ses, så tit de kan og kan se frem til en dejlig lang sommerferie sammen. Det er noget, især Jean glæder sig til, og det er der god grund til, for familien har en masse sommer-planer.

– Jean går stadig i børnehave og er nu en af de ældste børn. Han har det super godt og går på ferie fra på fredag af. Vi skal ind og besøge vores familie i København, samt at vi skal være en uge sammen med min kæreste og hans børn. Her har vi snakket om, at vi skal i Bonbonland, Sommerland Sjælland og Den blå planet. Derudover skal Jean være på ferie hos sin far i 14 dage, og så er den sommerferie gået fortæller Maria og fortsætter:

– Der er ingen voksenplaner for denne ferie. Jeg skal bruge de 14 dage på at slappe helt af og have ro i mit lille hjem, så det bliver bare alene tid med mig og mit hjem.

LÆS OGSÅ: Maria Sebens mindes afdød søn med tatovering

Fremtiden er lys

Da Maria tidligere på ugen fortalte den glædelige nyhed om, at hun venter sig, var hun lidt træt af, at hun var blevet presset til at fortælle nyheden, selvom hun kun er 10 uger henne, da rygterne allerede florerede i diverse Facebook-grupper.

Hun ville gerne have ventet til efter nakkefoldsscanningen, fordi hun ville være sikker på, at alt var som det skulle være. Det er nemlig kun to år siden, Maria måtte lægge sønnen Jace i graven, efter at have fået en sen abort, fordi han led af den sjældne kromosomfejl Cornelia de Lange. Efter aborten gik forholdet til ekskæresten Daniel i vasken, men Maria er ikke i tvivl om, at hun nu har fundet den helt rigtige fyr at dele sin fremtid med.

– Fremtiden ser i hvert fald lys ud. Jeg elsker han utrolig højt, og jeg ved, at han elsker mig. Ungerne kan super godt sammen og er glade for hinanden, så det er kun positivt, jubler Maria.

LÆS OGSÅ: Efter sag om trusler: Princess Natascha frygter ikke politiet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.