Nyeste artikler
Se alle
Mariyah og Boris fra 'Divaer I Junglen' (Foto: Janus Nielsen)

Mariyah efter Boris’ exit: Jeg magtede slet ikke de andre

'Divaer i junglen'-baben blev bestemt ikke glad, da Boris måtte forlade programmet.

I gårsdagens afsnit af ‘Divaer i junglen’ meldte Boris sig til frivilligt til duel mod Chanel, hvilket endte med at blive værst for ham selv, da han endte med at tabe og dermed ryge ud af TV3-programmet.

Der er ingen tvivl om, at Mariyah var godt og grundigt træt af, at Boris selv havde udfordret skæbnen, og hun blev for alvor ked af det, da det blev klart, at han måtte forlade junglen.

LÆS OGSÅ: WOW! Sigmund stillede stort krav for ‘Divaer i junglen’-deltagelse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre den første ‘Divaer i junglen’-vinder, Irina Olsen, fortælle om sin angst.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-fyre går ind i politik

Efter hun er kommet hjem har har set programmet, har hun dog fået lidt andre øjne på situationen:

– Nu her efter jeg er kommet hjem, og jeg har set afsnittet på tv, er det jo blevet klart for mig, at det var mig, der ville være røget i duellen, hvis Boris ikke havde meldt sig. Jeg vidste ikke derinde, at de andre ville have stemt på mig til at komme i dysten. Man kunne ikke stole på dem, jeg vidste det bare! Så jeg kan jo godt se, at hvis Boris ikke var røget ud, var det nok mig. Så på den måde er jeg jo glad for, at han tog den på sine skuldre fremfor at lade mig ryge i duellen. Det ændrer dog ikke på, at jeg blev rigtig ked af, at han røg ud, fortæller Mariyah til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Divaer i junglen’-exit: Denne deltager burde været røget i stedet for

– Personligt har jeg det jo rigtig godt med Boris, og jeg begyndte at være ret meget på kant med de andre deltagere på holdet. Man ser ikke så meget på tv, men vi havde været i junglen i lang tid, og der var nogle af de andre, der begyndte at irritere mig grænseløst på det tidspunkt. Jeg magtede bare ikke de her mennesker. Så da Boris tog den her spasser-idiot-beslutning, blev jeg rigtig træt af det. Også fordi han jo så røg ud, og det var virkelig bare det, der ikke måtte ske. Jeg havde det bare på fornemmelsen. Han var min alliance, så det var jeg bare så træt af, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

Mariyah fortæller, at hun og Boris også har et godt venskab idag. De snakker ikke så ofte sammen, men de holder kontakt på de sociale medier, og engang imellem mødes de to sammen med Nynne og Frederik for at få en lille sjus sammen for hyggens skyld.

Se næste afsnit af ‘Divaer i junglen’ mandag klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’-Mariyah afslører: Boris er god med tungen

Se videoen nedenfor, hvor Mariyah afslører, at Boris er god med tungen:

LÆS OGSÅ: Philip efter ‘Divaer i junglen’: Jeg gør det ikke igen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.