Nyeste artikler
Se alle
Mark Bøgelund fra 'Ex on the Beach' (Foto: Lykke Buhl).

Mark afslører: Denne ’Ex on the Beach’-babe må IKKE komme ind

Mark har bestemt ikke lyst til at se sin tidligere ’Ex on the Beach’-eks i villaen igen i tredje sæson.

Der var ikke mange, der havde set den komme, da anden sæson af ’Ex on the Beach’ affødte parret Mark og Katarina. Ikke desto mindre datede de to efter hjemkomsten, men desværre havde Katarina større tanker om forholdet end Mark, der ikke afholdte sig fra at flirte løs ved siden af.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-par har fundet sammen igen

Det blev for meget for Katarina, der brat endte forholdet. Og netop på grund af den dårlige afslutning på forholdet, så frygter Mark, at han skal se sin ’Ex on the Beach’-eks Katarina i villaen igen i tredje sæson.

– Det ville være fuldstændig sindssygt og hårdt, hvis Katarina skulle komme ind her. Katarina ved, hvad det er i forvejen, så hun ville være tilbøjelig til bare at sige: ”Lad mig komme afsted”, lyder Marks frygt.

LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Katarina fortæller, hvorfor hende og Mark gik fra hinanden

SE BILLEDET: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne viser ny, vild tatovering frem

Han forklarer dog, at problemet ikke er, at det ville være svært at skulle gense Katarina. Han har nemlig ikke følelser i klemme for hende, men han frygter, at Katarina stadig har et horn i siden på ham.

– Vi sluttede på en ret uheldig måde. Derfor ville det være mega ubehageligt, hvis hun kom ind i villaen, fordi jeg ved, hun vil lægge ting på bordet for at stille mig dårligt, og det vil kunne ødelægge rigtig, rigtig meget for mig herinde i villaen, forklarer Mark.

Tiden vil altså vise, om Marks frygt om at få besøg af Katarina i ’Ex on the Beach’-villaen går i opfyldelse, eller om han slipper med skrækken.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Ex on the Beach’-par slår op efter utroskab og løgne

LÆS OGSÅ: Ung mor er gravid med barn nummer to: Jeg troede, jeg havde spiral, men …

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.