Nyeste artikler
Se alle
Mark er tilbage i 'Ex on the Beach', og han har taget sig nogle forbehold for at holde længere i villaen denne gang (Foto: Lykke Buhl).

Mark afslører: Så længe er jeg med i tredje sæson ‘Ex on the Beach’

Nu løfter Mark sløret for, hvor lang tid vi kan forvente at se ham på skærmen i Kanal 4-programmet.

Kort inde i sæsonen ankom reality-hunken Mark Bøgelund til den græske villa i Kanal 4-programmet ‘Ex on the Beach’. Han fik sig lidt af en velkomst, idet han kyssede med hele tre af villaens piger på den første aften.

Det er anden gang, at Mark er deltager i ‘Ex on the Beach’ i år 2019, og hans første gang i villaen spøger i baghovedet. For mens han i anden sæson kun var kort tid i villaen og røg ud som den første, afslører Mark nu til Realityportalen.dk, at han i tredje sæson kommer til at holde en del længere i villaen.

SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’- stjerner i vildt drama

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’

– Jeg fik jo en rigtig kort fornøjelse i sæson to, men denne gang vender jeg stærkt tilbage, og I får meget mere at se til mig på skærmen. Jeg kommer til at være i villaen så meget længere denne gang. Om det bliver helt til det sidste, må folk vente at se, men jeg kan afsløre, at jeg kommer til at være der i super lang tid, og folk kommer til at få det virkelig grineren over at se mig. Jeg har klaret det så meget bedre denne gang end sæson to, og jeg glæder mig så meget til at vise, hvad der sker i sæson tre, afslører Mark og fortæller, at der var én ulempe ved at være væk fra Danmark så længe:

LÆS OGSÅ: Mark om sin vilde ‘Ex on the Beach’-entré: Det var dumt

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Mathilde afslører: Sådan havde jeg det med at se Casper

– Jeg var jo lang tid væk fra mine to piger, Manila og Marina. Det var dog lidt nemmere denne gang at være væk, fordi jeg havde en rigtig en rigtig god snak med Monique, inden jeg tog afsted, og Monique var meget forstående og sagde, at hun synes, jeg skulle tage afsted og få en god oplevelse. Selvfølgelig savnede jeg pigerne, og jeg tænkte på dem, når der blev snakket om børn, men når man er inde i villaen og har det sjovt og fester, så lever man lidt i sin egen boble. Og så vidste jeg jo, at jeg ville se dem igen, når jeg kom hjem. Og de var så glade, da de så mig igen, det var så dejligt. Jeg blev så glad for den skønne modtagelse, forklarer Mark.

Se Mark i ‘Ex on the Beach’ søndag til tirsdag klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: Sarah Amalie taler ud: Derfor hader Frederik og Mark hinanden

Se klippet herunder fra Marks vanvittige velkomst i programmet:

LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-Casper afslører: Derfor kyssede jeg med Linemaria

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.