Nyeste artikler
Se alle
Martinna fra 'De unge mødre' (Foto: Janus Nielsen)

Martinna om sin forfærdelige fødsel: Min krop og mit sind er ret medtaget

Martinnas fødsel blev lige så angstfyldt, som hun frygtede.

Martinna fra ‘De unge mødre’ gik under hele sin graviditet og frygtede for fødslen – tanker på fødslen kunne give hende angst. For fem dage siden kom Luca til verden, og Martinna kan kalde sig mor til tre – fødslen blev lige så slem, som Martinna havde frygtet.

– Jeg havde en forfærdelig fødsel. Min krop og mit sind er ret medtaget, og jeg føler, at det sidder som et traume i mig. Det gik alt for stærkt og smerterne var ulidelige. 2 timer tog det mig at udvide mig fuldt, og jeg var 1 time om at presse ham ud, skriver Martinna på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Martinna skræmt af fødslen: Det bliver den sidste

Martinna mistede meget blod på én gang under fødslen.

– Pludselig stod der en masse omkring mig, stak mig i begge lår og gav mig drop i hånden, så de kunne give mig medicin, hvis det blev nødvendigt.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie: Derfor er jeg ikke gift med Rasmus

Luca kom ud, og han var fin, men han knirkede, som Martinna beskriver det.

– Børnelægen blev tilkaldt, som vurderede, at han skulle et par timer i c-pap (CPAP er en forkortelse for Continuous Positive Airway Pressure og betyder vedvarende overtryk i luftvejene red.), skriver Martinna på Instagram.

LÆS OGSÅ: UH! Mascha Vangs eks er blevet far

Til vagtlægen

Dagen efter kunne sundhedsplejersken konstatere, at Luca havde det godt, han var kun lidt gul, hvilket Martinna skulle holde øje med, men Martinna selv fik det pludselig værre.

– Senere på dagen fik jeg pludselig synsforstyrrelser, og jeg kunne intet se, så vi kørte afsted til vagtlægen, som hurtigt kunne fortælle mig, at jeg var i blodmangel, men heldigvis lige præcist ikke så slemt, at jeg skulle have ekstra blod. Jeg klarer det med en høj dosis jern de næste 3 måneder, skriver Martinna fortsat.

LÆS OGSÅ: Jonass tjener gode penge på de sociale medier: Sådan gør jeg

På sygehuset fik Martinna også tjekket Lucas gulsot-tal, som var fine, så nu er det tid til at nyde hinanden.

– Nu er tingene ved at falde mere på plads, hvis man ser bort fra de kæmpe sår på mine bryster og det faktum, at jeg stadig kun kan sidde på den ene balle. Jeg føler mig sgu en smule handicappet efter den hårde omgang. Det eneste perfekte er det lille elskede menneske, som nu er i vores liv. Jeg er fuldstændig forgabt i ham, og vi laver ikke andet end at kysse og kramme ham. Drengene elsker ham. Det er så livsbekræftende. Så fuck alt det andet faktisk. Han er det hele værd og mere til.

LÆS OGSÅ: Geggo er snart mor til to: Det vil jeg gøre anderledes anden gang

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Ærlig talt, ikk’? Jeg havde en forfærdelig fødsel. Min krop og mit sind er ret medtaget og jeg føler, at det sidder som et traume i mig. Det gik alt for stærkt og smerterne var ulidelige. 2 timer tog det mig at udvide mig fuldt og 1 time om at presse ham ud. Efterfølgende mistede jeg for meget blod på en gang, så pludselig stod der en masse omkring mig, stak mig i begge lår og gav mig drop i hånden, så de kunne give mig medicin, hvis det blev nødvendigt. Luca knirkede meget og børnelægen blev tilkaldt, som vurderede at han skulle et par timer i c-pap. Min lille baby 😭 Dagen efter var jeg stadig bekymret for hans vejrtrækning, så afsted til SP’en og få ham tjekket. Alt var ok, men hun syntes han var gul, så vi skulle holde øje. Senere på dagen fik jeg pludselig synsforstyrrelser og jeg kunne intet se, så afsted til vagtlægen, som hurtigt kunne fortælle mig, at jeg var i blodmangel, men heldigvis lige præcist ikke så slemt, at jeg skulle have ekstra blod. Vi klarer det med en høj dosis jern de næste 3 måneder. Og da vi alligevel var på sygehuset, fik vi lige tjekket Lucas gulsot tal, som heldigvis var helt ok 🙏🏼 I dag har vi været til hælprøve og nu er tingene ved at falde mere på plads. Hvis man ser bort fra de kæmpe sår på mine bryster og det faktum, at jeg stadig kun kan sidde på den ene balle. Jeg føler mig sgu en smule handicappet efter den hårde omgang. Der er ikke meget picture perfect over den her status, men det er ærligt og I er så mange der spørger, hvordan det hele er gået. Det eneste perfekte, er det lille elskede menneske, som nu er i vores liv. Jeg er fuldstændig forgabt i ham og vi laver ikke andet end at kysse og kramme ham. Drengene elsker ham. Det er så livsbekræftende! Så fuck alt det andet faktisk. Han er det hele værd og mere til. Jeg elsker ham så højt, at jeg slet ikke forstår det er muligt. Man glemmer hurtigt, hvordan tiden med en nyfødt er. Det er virkelig noget ganske særligt – fyldt med bekymringer, men også så overdrevet meget kærlighed! ❤️

Et opslag delt af Cellina Martinna (@cellinamartinna) den

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.