Nyeste artikler
Se alle
Kronprinsparret blev modtaget af direktøren for American Chamber of Commerce, Stephen Brugger, og hans danske hustru, Michaela (Foto: Uffe Kongsted)

Marys vilde døgn: Festede jorden rundt

Der var ikke spor af jetlag at ane på Mary, selvom hun havde god grund til det.

Hvis kronprinsesse Mary var ramt af jetlag, så lod hun sig i hvert fald ikke mærke med det ved Det Amerikanske Handelskammers 20-års jubilæumsgalla. Som altid var hun veloplagt og smilende, da hun torsdag aften ankom til festen i Moltkes Palæ med sin mand, kronprins Frederik, ved sin side. 

LÆS OGSÅ: Derfor flytter Kronprinsparrets børn til udlandet

Parret var ellers kun lige landet fra Tokyo, hvor de havde deltaget i den japanske kejsers tronbestigelse. På den måde nåede de på mindre end 24 timer både at deltage i en gallamiddag i den japanske hovedstad og jubilæumsfesten hjemme i København.

LÆS OGSÅ: Kongehusets snedige finte: Joachim og Maries hemmelige liv i Paris

Det Amerikanske Handelskammer i Danmark, der er en del af det globale virksomhedsnetværk AmChams, har som mål at skabe et konkurrence- og bæredygtigt miljø for amerikansk og internationalt erhvervsliv i Danmark. 

Ved jubilæumsgallaen blev det amerikanske biotekfirma Amgen kåret som Foreign Company of the Year for deres investering på 1,3 milliarder kroner i dansk innovation, forskning og udvikling inden for bioteknologi.

LÆS OGSÅ: Frederik hylder Mary: Jeg er så stolt af hende

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.