Nyeste artikler
Se alle
Kronprinsessen er en habil skiløber. Glæden ved sporten har alle parrets fire børn arvet, og en del af skolens undervisning foregår også på ski. (Foto: Mega Agency)

Marys vilde fødselsdag: På ski med kronprinsen

Kronprinsesse Mary kunne igen i år fejre sin fødselsdag på ski i bjergene.

Med årene er det blevet en tradition, at kronprinsesse Mary fejrer sin fødselsdag på ski i Verbier. Og det var ingen undtagelse, da hun i sidste uge fyldte 48 år. Hvor kronprinsfamilien tidligere har måtte nøjes med en lille uge i deres chalet på det schweiziske skisportssted, så faldt fødselsdagen i år næsten halvvejs gennem deres 12 uger lange ophold i forbindelse med børnenes semester på byens internationale skole, Lemania.

LÆS OGSÅ: Marys store sorg: Min verden gik i stå

Da prins Christian og prinsesse Isabella sammen med tvillingerne prins Vincent og prinsesse Isabella var afleveret i skolen, tog kronprinsesse Mary og kronprins Frederik sammen til byens store lift. Her tog de op i bjergene og brugte resten af dagen på at hygge sig med at stå på ski sammen.

Se alle de flotte billeder i ugens udgave af Her&Nu.

LÆS OGSÅ: Kronprins Frederik: Kritikken gør indtryk

SE BILLEDERNE: Historiske kjolekiks til Oscar-festen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.