Nyeste artikler
Se alle
Mascha Vang sammen med sin kæreste, jægerpiloten Troels Krohn Deli. (Foto: Henrik Petersen).

Mascha Vang afslører: Vi bliver ikke i Kolding

Der er ikke et nemt svar på, om Mascha er faldet godt til i Kolding, og hun længes stadig mod København.

Da Mascha Vang sidste år rykkede teltpælene op og forlod sit elskede København til fordel for et liv i den jyske provins Kolding, var der ingen tvivl om, at hun havde fundet den helt store kærlighed, men nu afslører hun, at familieidyllen i Kolding ikke er en permanent løsning.

LÆS OGSÅ: Ung mor gennemfører sit første maraton: Jeg kastede op fem gange

– Nogle gange kan jeg næsten ikke forstå, at jeg har forladt alt, jeg har brugt 20 år på at bygge op af relationer, og alt jeg elsker. Men jeg ville jo ikke undvære det, jeg har fået her, eller ham. Jeg tror egentlig, det at flytte herover er den største kærlighedserklæring, jeg nogensinde har givet nogen, skriver Mascha Vang på sin blog og fortsætter:

– Det ville være løgn at påstå, at jeg ikke glæder mig til, vi en dag ude i fremtiden kan rykke retur, for det her er ikke vores endestation. Dette er en mellemstation, og Kolding er skøn, men det er ikke København. Så når jeg skal svare på, om jeg er faldet til, så bliver det et “Ja, men…”.

LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie Szigethy dropper stor satsning

LÆS OGSÅ: Blev Sarah Louise mobbet ud af ‘Forsidefruer’?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre Mascha fortælle om, hvornår et blogindlæg bliver for personligt.

LÆS OGSÅ: Realitybabe støtter Stram Kurs

Der er kun én årsag til, at vi bor i Kolding

Et af de spørgsmål, Mascha oftest får, er nemlig, om hun er faldet godt til i Kolding, men det er ikke et spørgsmål, der er et enkelt svar på for den selvstændige forretningskvinde, blogger og reality-babe.

– Det er ikke fordi, jeg ikke er faldet godt til her, det er jeg såmænd. Jeg er vild med vores område her i Kolding, vores skønne hus, at Hollie Nolia er faldet så godt til, folks imødekommenhed og ikke mindst den familie, vi har fået. Jeg sætter virkelig pris på hvor jeg er havnet i livet og er glad for dem, jeg deler det med. Men når alt kommer til alt, så er der kun én årsag til vi bor i Kolding, og det er Troels, skriver Mascha på bloggen.

Troels’ arbejde som jagerpilot gør, at han kun kan arbejde i Jylland, så det var nemmere for Mascha at rykke sine teltpæle til Jylland end omvendt. Men flytningen har ikke været helt, som Mascha troede, for hun er ikke i København så ofte som forventet, fordi transporten er lang og besværlig, så hun ender med at gå glip af en del, og derfor leder hun stadig efter den perfekte lejlighed i centrum af København, hvor hun kunne have base, når hun er på Sjælland.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.