Nyeste artikler
Se alle
Foto: maschavang.dk

Mascha Vang: Her er min særlige juletradition

Nu løfter den populære blogger sløret for sin helt særlige tradition.

Sidste år kunne Mascha Vang afsløre, at familiens juletraditioner ikke er som hos de fleste – for eksempel havde Mascha aldrig prøvet at lave konfekt før sidste år.

Selvom Mascha ikke nødvendigvis har et nært forhold til klassiske juletraditioner, betyder det dog ikke, at Maschas lille familie ikke prioriterer at vedligeholde andre traditioner. For eksempel har familien gjort det til en tradition hvert år at give til dem, der har mindre. Både for at hjælpe hvor familien kan, men også for at vise datteren Hollie Nolia, at man skal tænke på hinanden og udvise næstekærlighed.

LÆS OGSÅ: Bubber og Mascha bliver komikere

LÆS OGSÅ: Mascha Vang indrømmer: Kastrerede Andreas Bo på 15 minutter

Det er julen en rigtig god anledning til, fordi fokus hurtigt forskydes fra overskud til underskud, når stres, forbrugsfest og spidse albuer i jagten på det gode tilbud gør det let at slå skyklapperne ned.

– For mig handler julen om traditioner. Dem har min familie og jeg mange af efterhånden, og noget af det mest fantastiske ved at være forælder er, at man kan skabe minder og traditioner for sine børn. Sådan har jeg det i hvert fald. Det er i grundkernen af de værdier, jeg giver mit barn, der skaber et helt og empatisk menneske, i den anden ende – og det er min fornemmeste opgave som mor. Tradiotionen tro støtter jeg forskellige steder steder, både i Danmark og ude i verden. Det kan være ved at donere økonomisk, donere mine egne produkter, min tid og platforme, eller som jeg også ser det, gøre verden til et bedre sted ved at lære mit barn om næstekærlighed, forklarer Mascha på sin blog.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Begge mine forældre har haft kræft i år

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Mascha startede sin blog op

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører etnisk hemmelighed

Denne jul støtter Mascha og hendes familie syriske børn i nød, når de i stedet for en marcipangris køber Unicefs nye mandelgave til 150 kroner, som doneres til syriske børn. Frem for en marcipangris indeholder gaven en sløjfe, som udnævner mandelgavevinderen til konge af aftenen og retten til at bestemme – bestemme at ville have kys fra sine nærmeste eller bestemme, hvilken rækkefølge gaverne skal gives.

– Det er en rigtig god idé, for så er der da virkelig noget ved at vinde mandelgaven, hvis man kan bestemme, hvem der skal pakke gaver op, hvem der skal have et stort kys, eller spise alt det nougat man vil, forklarer hun på bloggen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Ex on the Beach’-babe har fundet kærligheden

Se, hvad Geggo, Mia Lyhne og Nikolaj Koppel siger til mandelgaven nedenfor:

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa indrømmer: Jeg slår René

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Gift ved første blik’-stjerne skal være mor

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.