Nyeste artikler
Se alle
x, x og x står i aften i finalen i 'Masterchef' (Foto: TV3)

AFSTEMNING: Hvem skal vinde ‘MasterChef’?

Hepper du på Julia, Jacob eller Danni?

Så er det i aften klokken 19 på TV3, at den store finaleaften i ‘MasterChef 2019’ løber over stablen. Niveauet har gennem sæsonen været højere end nogensinde før, og tilbage står nu kun de tre talentfulde finalister: Humørbomben Jacob, dødsmetalsangeren Danni og dessertpigen Julia.

Og der er ingen tvivl om, at alle de tre amatørkokke vil gøre deres ypperste for at imponere dommerne, så de selv kan løbe med ‘MasterChef’-trofæet, præmien på de 100.000 kroner og titlen som årets MasterChef.

LÆS OGSÅ: ‘MasterChef’-dommer truede med at stoppe

LÆS OGSÅ: Frederik: Det er okay, at Fie har sex med en anden

MasterChef-køkkenet er naturligvis pyntet op til fest i anledning af aftenens finale, og derfor venter der selvfølgelig også besøg fra alle sæsonens tidligere deltagere. Finalens udfordringerne kommer også traditionen tro til at foregå i både det salte og det søde køkken. Finalisterne skal nemlig give deres bedste bud på både en salt og en sød ret til dommerne.

For i sidste ende er det netop op til de tre dommere, Thomas Castberg, Jakob Mielcke og Jesper Koch, hvem der skal vinde MasterChef – men hvem hepper du på?

Stem på din ‘MasterChef’-favorit nederst i artiklen!

LÆS OGSÅ: Gordon Ramsay bortvist fra børnenes skole

Herunder kan du se et hurtigt sammenklip af finalisternes vej til finalen

LÆS OGSÅ: ‘Masterchef’-drama: Du er jo fuld af løgn!

Hvem synes du skal vinde 'MasterChef 2019'?

Se resultat
Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Julie Zangenberg klar med nyt madprogram

LÆS OGSÅ: Populært ‘Gift ved første blik’-par vender tilbage til skærmen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.