Nyeste artikler
Se alle
Foto: Facebook/privat

Melissa og Mikkel afslører: Her mødte vi hinanden

De to turtelduer kan endelig fortælle, at de mødte hinanden på date i 'For lækker til love'.

Som Realityportalen.dk tidligere har kunnet afsløre, så har den tidligere paradiso, Melissa Nielsen, formået at leve op til ‘For lækker til love’-fyrens tårnhøje krav. Dengang ville Melissa dog ikke afsløre, hvor hun havde mødt Mikkel Serwin, men det gør hun nu.

– Som I kan se, skal Mikkel og jeg på date sammen i ‘For lækker til love’ torsdag (red. aftenens afsnit) – dermed er det offentligt, hvor vi mødte hinanden første gang, afslører hun overfor Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Gustav jubler: Jeg dater en kendt sanger

Mikkel var snobbet

Parret er meget forelsket (Foto: Privat)
Parret er meget forelsket (Foto: Privat)

Selvom Mikkel er ‘For lækker til love’, så erkender han, at han faldt for Melissa fra start af. Både udseendet og personligheden toppede nemlig.

– Hun var en super flot pige, og det blev bare bekræftet yderligere, da vi også havde det godt sammen under daten. Vi kunne grine og snakke uden nogen pinlige pauser. Jeg må indrømme, at jeg måske syntes, hun var lidt skøn, så derfor spurgte jeg også om hendes nummer efter programmet, fortæller Mikkel.

Melissa derimod var ikke så ligetil at imponere.

– Jeg syntes, han var lidt for meget en drengerøv, der kun snakkede om piger, og så virkede han lidt snobbet. Men når det så er sagt, så havde vi en rigtig god date, hvor vi grinede og ikke havde øv-tavse pauser.

LÆS OGSÅ: Diva-Pernille: Alene igen

Brugte weekenden sammen

Selvom der var lidt for meget drengerøv over Mikkel, så erkender Melissa, at hans stil og solbrune hud fangede hendes interesse. Og derudover var kemien mellem dem ikke til at tage fejl af.

– Jeg kunne være mig selv i hans selskab. Så jeg må indrømme, at dagen efter, da han skrev til mig, kunne jeg godt mærke, at der måske var lidt sommerfugle i maven, når vi snakkede sammen, smiler Melissa, og Mikkel fortsætter:

– Vi aftalte at ses allerede om fredagen hos hende i Holstebro, og der var jeg så hele weekenden.

Se med i aften, når Mikkel og Melissa dater første gang. Det er i ‘For lækker til love’ klokken 21:00 på TV3.

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Mikkel: Jeg er mig selv

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.