Nyeste artikler
Se alle
Melvin Kakooza vinder prisen som bedste satire/comedy med tv-serien 'Sunday' til Tv Prisen 2020. (Foto: Anthon Unger)

Melvin Kakooza: Min popularitet giver mig ikke storhedsvanvid

Melvin Kakooza er blevet populær i de danske tv-stuer, og det fortsætter.

Melvin er blevet et kendt ansigt inden for stand-up og tv satire på meget kort tid, og selvom det er overvældende for århusianeren, så ændrer det ikke ved den person, som han er opdraget til at være hjemmefra.

– Det er vildt, men jeg tror lidt, at den filosofi, jeg har med hjemmefra, hvor jeg har lært at have benene på jorden og hovedet i himmelen, har hjulpet mig rigtig meget. Jeg har bevaret mine gamle rutiner og har ikke ladet det stige mig til hovedet, fortæller Melvin til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang afslører pinlig bommert

Melvin mener, at hans store popularitet startede ved hans optræden i ‘Stormester’, og siden har tv-oplevelserne ikke stået stille for den 28-årige stand-up komiker, der både har lavet tv-serien ‘Sunday’ samt programmerne ‘Helt sort’ og ‘Hesten og gæsten’.

– Stormester var megafedt. Det var det, der kickstartede min karriere. Det var et megafedt hold og en god produktion, fortæller Melvin.

LÆS OGSÅ: Remee afslører stor hemmelighed: Er i dialog med universet

I programmet ’Helt sort’ optager Melvin sammen med sin mor, Carolyne Rasmussen, og her ses et tydeligt bånd mellem mor og søn, som også viser et solidt fundament i barndomshjemmet.

– Jeg har altid haft et tæt forhold til min mor. Vores forhold er, som man ser det i programmet.

LÆS OGSÅ: Morten ‘Faustix’: Jeg er bange for at miste Irina

Ikke færdig med stand-up

Til trods for, at Melvin er stand-up komiker, så er det tv-karrieren, der fylder mest lige nu.

– Jeg skal helt sikkert tilbage til stand-up, men lige nu nyder jeg at lave tv og nyder de oplevelser, der er med det.

Melvin er lige nu ved at optage en sæson 2 af programmet ’Helt sort’, og derudover kommer der også en sæson 2 af ’Hesten og gæsten’ samt en sæson 3 af ’Sunday’ og forhåbentlig også en sæson 4, lover Melvin.

LÆS OGSÅ: Afsløring! Dét vidste du ikke om Janni Ree

LÆS OGSÅ: Forelsket Gunnvør rødmer: Jeg har det rigtig godt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.