Nyeste artikler
Se alle
Sara og Jeppe (Foto: Janus Nielsen)

Mens alle andre går fra hinanden: Joker-par tager stort skridt

Mens alle andre er ramt af utroskab eller store problemer, så lader alt til, at Jeppe og Sara er stærkere end nogensinde.

Når det sidste afsnit af ‘Ex on the Beach’ i aften ruller over skærmen, står der fire stærke par tilbage, som alle har fundet hinanden i villaen. Men her hjemme i Danmark er billede dog et andet, og i de seneste uger er forholdet smuldret for tre af parrene.

LÆS OGSÅ: WOW! Sigmund stillede stort krav for ‘Divaer i junglen’-deltagelse

Først gik Fie og Frederik fra hinanden, og i går afslørede Amanda så, at Mikkel havde været hende utro flere gange, så deres forhold var sat på pause. Kort efter kom det frem, at Cecilie og Claes havde valgt at gå fra hinanden, de understregede dog, at der ikke havde været tale om utroskab. Men vil det så sige, at der slet ikke er kommet noget kærlighed ud af ‘Ex on the Beach’?

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Claes taler ud om trekant: Så vildt gik det for sig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre en frustreret Jeppe indrømme, at han skubber Sara væk, fordi han er bange for at lade hende komme tæt på.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

Heldigvis er der ét par, som har formået at overleve indtil videre. Jeppe og Sara har ikke haft travlt med at sætte mærkat på deres flirt, og selv efter programmet har de ikke villet svare på, om de nu også var kærester, men nu tager joker-parret bladet fra munden.

– Min elskede. Jeg takker skæbnen for at bringe os to sammen. Jeg takker dig for at åbne dig, og for at lade mig komme helt ind til dig. Jeg takker mig selv for at kunne holde dig ud, da det er semi-svært til tider. Jeg takker os for at kæmpe i svære tider, udholde langdistancen, give hinanden kærlighed, tryghed, modstand og forståelse. Jeg takker ikke mindst dine fantastiske forældre for at have skabt sådan en fantastisk søn, som jeg nu kan få glæden af og æren af, at kunne kalde for min kæreste. Jeppe for mig er du det vigtigste jeg har, og jeg vil aldrig nogensinde være foruden. Du er the love of my life, skriver Sara på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Eks døde af en overdosis

Og Jeppe har lavet en lignende kærlighedserklæring på sin Instagram.

– Min elskede Rapunzel, jeg er så stolt over, at du er min. Du har vist mig kærlighed for første gang, og det er sgu ikke helt skidt. Jeg har ikke været den bedste mand overfor dig til at starte med, men at du har givet mig chancen for at bevise min kærlighed overfor dig, det er jeg så evigt taknemmelig over. Nu har vi været kærester i to måneder, og det har været fuldstændig fejlfrit. Vi har bare hygget os og haft det så godt sammen med en masse (hanky panky) oveni. Jeg har aldrig været så glad for en person før, du er “The love of my life” (Jeg ved det godt, I er tæt på at brække jer over alt den kærlighed). Men Sara, tak for alt det glæde du giver mig hver dag. Du er den stærkeste, smukkeste og klogeste person, jeg nogensinde har mødt. Elsker dig Rapunzel, skriver Jeppe.

LÆS OGSÅ: Ikke vist på tv: Amanda og Mikkel indgik hemmelig aftalte i ‘EOTB’

Jeppe og Sara var måske ikke det mest åbenlyse par, eller det par, der var først til at give hinanden kærlighedserklæringer i villaen, men nu tyder alt altså på, at deres rolige facon og humoristiske tilgang til det meste var nøglen til succes.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen taler ud om brud: Han truede mig

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.