Nyeste artikler
Se alle
Foto: Henrik R. Petersen

Michala Kjærs vilde handel: Sælger villaen

Formuen er i den grad vokset for 'Paradise'-hunkens forlovede, efter hendes seneste hushandel.

Juletiden er blevet ekstra sød for Michala Kjær. Janni Spies’ datter har ifølge Tinglysningen solgt sin villa i Hellerups mondæne ambassadekvarter for 12 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens nye fyr: Vi skal være sammen resten af livet

Huset, der er på 430 kvadratmeter i tre etager (heraf er de 139 kælder), købte Kjær i 2017 af sin mor for 6,375 mio. kroner. Hun havde selv erhvervet det som et forældrekøb i 2012 for 7,9 mio. 

Handlen betyder, at Michala Kjær kan indkassere en skattefri gevist på 5,625 mio. kroner. Villaen er i øvrigt solgt i endnu en familiehandel, men det har ikke været muligt at få oplyst, hvem der nye, glade ejer er. 

LÆS OGSÅ: Gunnvør: Jeg er forelsket

Den 30-årige millionær forventes snart at gifte sig med sin kæreste gennem to år, Patrick Brylov. For 10,1 mio. kroner købte parret tidligere i år sammen en otte-værelses villa i Hvidovre på 387 kvadradmeter med en tilhørende grund på 2.900 kvadratmeter. Håndværkere har siden foråret arbejdet på at sætte huset fra 1992 i stand, så det passer perfekt til parrets behov.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Paradise’-vinder tog vild hævn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.