Nyeste artikler
Se alle
Foto: Uffe Kongsted

’Mig og min mor’-Jessica: Sådan har den første tid som mor været

Trods et dødsfald i familien få dage efter sønnens fødsel, så er den første tid med den lille ny gået godt, fortæller 'Mig og min mor'-Jessica.

For omkring en måned siden fik Jessica Priscilla fra ’Mig og min mor’ og hendes forlovede, Nicklas, deres livs gave, da deres førstefødte kom til verden.

– Søndag den 13. oktober 2019 klokken 16:28 blev Nicklas og jeg forældre til en fantastisk dreng på 3255 gram og 49 centimeter. Fødslen varede 16 timer fra start til slut og blev en god oplevelse, trods de mange smerter i så mange timer, takket være Nicklas og min mor, Jette, som fungerede som et super team. Vi er i gang med at danne rammer om en ny hverdag herhjemme, og vi er simpelthen så lykkelige for ham og vores nye, lille familie, lød det fra Jessica på hendes Instagram-profil, hvor man kan følge med i hendes liv som mor.

LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-stjerne: Nogen vil ødelægge mit firma

Den første tid med den lille ny, der har fået navnet Jax Anakin, som hun og hendes forlovede er kommet frem til i fællesskab, har været helt fantastisk, fortæller den lykkelige mor.

– Det går supergodt. Jeg slapper mere af i rollen som mor nu.

– Selvfølgelig kan der være hårde nætter, men jeg elsker min søn mere end noget andet, og han betyder alt for mig. Jeg vil gøre alt for ham. Og jeg synes det er vildt, så hurtigt man virkelig bare udvikler sig til en mor, lige så snart at man får sit barn op ved brystet, fortæller hun.

Foto: Privat

LÆS OGSÅ: Mor Jette ramt af sygdom: Frygter kørestol

Fødsel og død med få dages mellemrum

Gennem programmet ‘Mig og min mor’ kunne danskerne følge med i Mor Jette og Jessicas helt særlige bånd som mor og datter, og det kunne man også opleve under Jessicas graviditet. Her var Jette den første til at kende kønnet på sit barnebarn, før Jessica selv, og Mor Jette holdt et ‘gender reveal’-event for Jessica og hendes forlovede, hvor de fik afsløret kønnet på kommende baby. Og nogle måneder senere var Mor Jette også ved sin datters side, da Jessica fødte sin søn.

LÆS OGSÅ: Eksen var utro og levede dobbeltliv: ‘Mig og min mor’-babe tror stadig på kærligheden

Men babyboblen og lykken blev afbrudt få dage senere, da Jette og Jessica mistede deres 78-årige mor og mormor efter et længere sygdomsforløb. Mormorens dødsfald fem dage efter Jax’ fødsel overskygger dog ikke den gode oplevelse, Jessica havde, da sønnen kom til verden.

– Selvom det var så tæt med Jax’ fødsel og min mormors død, så synes jeg ikke, at det var en decideret “trist tid”. Selvfølgelig er det trist med min mormor, men jeg var god til at fokusere på min søn, jeg lige have født, og så bearbejde det med min mormor hver for sig. Så i et helhedsbillede blander jeg ikke de to ting sammen, selvom fødslen og døden var så tæt, siger Jessica og fortsætter:

– Men vi har sagt farvel, og hun fik en smuk begavelse og et smukt gravsted.  Jeg må dertil sige, at jeg har tænkt meget på, hvordan min mor har det, da det jo er hendes mor, der ikke er her mere. Men hun klarer det sååå godt, lyder det fra den omsorgsfulde datter.

LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-stjerne indlagt: Pludselig kunne jeg ikke rejse mig

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.