Nyeste artikler
Se alle

Mike efter ‘Paradise’-deltagelsen: Sådan går det i dag

Der er sket en hel del for Mike, siden han kom hjem fra Mexico.

Halvanden måned blev det til for Lolland-fyren Mike Jørgensen på ‘Paradise Hotel’.

Siden hjemkomsten har han dog haft mere held i sprøjten, end han havde med at klare sig i lang tid på det luksuriøse hotel. Han har nemlig tidligere fortalt, at han har fået en sød kæreste, Cecilie, og nu afslører han, at han også er begyndt at studere:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er flyttet sammen med kæresten

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Mike ude af ‘Paradise’: Jeg kan overhovedet ikke forstå deres valg

– Jeg er igang med at uddanne mig til pædagogisk assistent. Derudover arbejder jeg bare og hygger mig. Jeg bor jo på Lolland, så jeg har ikke kunnet være med i alle ‘Paradise’-festerne, fordi der jo er lidt langt frem og tilbage til København. Det er selvfølgelig lidt ærgerligt, men jeg vil ikke flytte lige nu, fordi jeg jo har min uddannelse på Lolland, så den skal jeg i hvert fald gøre færdig, inden jeg overvejer at flytte, forklarer han til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Türker afslører: Derfor åbner jeg en donut-butik

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Ex on the Beach’-par er gået fra hinanden efter utroskab og løgne

Han afviser dog langtfra, at han kunne finde på at vende tilbage til skærmen i fremtiden:

– Jeg gad godt at lave mere tv, da jeg synes, det er sjovt og udfordrende. Det her med at finde ud af, hvad man selv duer til. Jeg gad godt ‘Robinson’, men man skal selvfølgelig æde biller, regnorme og diverse ting, så det ved jeg ikke lige, om jeg kan. Men hvis der kommer et andet sjovt program, hvor man gerne må have kæreste med, så vil jeg gerne det. Det kunne være fedt, forklarer Mike.

Se hele interviewet med Mike øverst i artiklen, hvor han også fortæller lidt nærmere om, hvordan det går med kæresten, Cecilie.

LÆS OGSÅ: WOW! Realitypar indgår VILD aftale om familieforøgelse

Se et klip fra Mikes deltagelse i ‘Paradise’ herunder:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk afslører: Jeg skal være far

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.