Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

Mike ude af ‘Paradise’: Jeg kan overhovedet ikke forstå deres valg

Der er ingen tvivl om, at Mike er meget skuffet over både Anne og Casper.

Desværre for Mike blev det i aftenens afsnit af ‘Paradise’ hans sidste aften på hotellet.

Anne havde udvalgt ham til duel, og da de to ikke kunne blive enige om, hvem af dem der skulle forlade hotellet, skulle Sarah og Casper tage beslutningen i stedet. Selvom Mike selv havde udvalgt Casper som den person, han stolede mest på, endte Casper med at sende Mike ud af hotellet, idet han var bange for selv at blive taget med i faldet hos Anne, hvis han kæmpede Mikes sag.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Cecilie: Derfor valgte jeg Anne som min højre hånd

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anne: Derfor hjalp jeg Cecilie

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

Mike tog Nadja med i faldet, da han mente, hun var skyld i, at han i første omgang var endt i duel, og det var bestemt en slukøret Mike, der måtte forlade hotellet.

– Det var overhovedet ikke særligt sjovt at forlade ‘Paradise Hotel’, Jeg har altid haft en indre drengedrøm at være med i tv-programmet. Jeg kan overhovedet ikke forstå hverken Anne eller Caspers valg. Jeg kan ikke se, hvad der ligger til grund for, at de gjorde, som de gjorde. Casper og jeg havde det rigtigt godt sammen derinde, og Anne og jeg var nok ikke de bedste venner på hotellet, men vi kunne sagens snakke sammen. Selvfølgelig er det svært at sige, om Casper ville være røget ud, hvis jeg var blevet derinde, men vi snakkede godt sammen, og jeg havde givet ham en fair chance og fået ham godt ind i spillet, så derfor forstod jeg ikke hans valg, fortæller en ærgerlig Mike til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Lykkeligt realitypar afslører familieforøgelse

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk fandt kærligheden i ‘Ex on the beach’

– Jeg ved, at ‘Paradise Hotel’ er et spil, og det skal man også have i tankerne, inden man tjekker ind. Man kan ikke leve sit liv på hotellet for altid, men kun en periode, og derfor var jeg også afklaret med det, da jeg sad i flyet på vej mod Danmark igen. Jeg er ikke en person, som bærer nag over de ting, der er sagt og sket. På en måde forstår jeg også godt, at den store gruppe blev en smule bange, da de hørte, at jeg måske ville gå mod dem, men jeg tænkte egentlig bare frem i spillet, da jeg ikke ville være sidste hjul og dermed ryge ud. Derfor snakkede vi om en firemandsgruppe, men intet var aktuelt, da jeg vidste, at jeg stadigvæk stod stærkest i den store gruppe. Derfor tænkte jeg bare “what”, da Anne satte mig i fare, fortsætter han.

Se næste afsnit af ‘Paradise’ i morgen klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Efter voldeligt forhold: Nu har reality-babe fundet ny kæreste

Se klippet nedenfor, hvor Mike konfronterer Anne:

LÆS OGSÅ: Dansk realitybabe er blevet skilt: Jeg har haft det rigtig skidt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.