Nyeste artikler
Se alle
Venskabet mellem Mikkel Kessler og Michael Maze går mange år tilbage. Her er de sammen inde til tennisturnering tilbage i 2011 (Foto: Michael Stub).

Mikkel Kessler om ‘Vild med dans’: Jeg SKAL vinde over Michael Maze

Der er ingen tvivl om, at der bliver kamp til stregen mellem de to sportsmænd, når dansekonkurrencen skydes igang.

I dag er det atter blevet tid til det populære TV 2-program ‘Vild med dans’. Her kan vi se blandt andet se frem til at se to helt store sportsstjerner kaste sig ud i latin og standard – nemlig den titelvindende tidligere bokser Mikkel Kessler og bordtennislegenden Michael Maze.

De to herrer har tidligere afsløret, at de for otte år siden indgik et væddemål om, at hvis den ene medvirkede i ‘Vild med dans’, skulle den anden også. Og sådan blev det altså i år 2019-udgaven.

LÆS OGSÅ: WOW! Vild uenighed om ‘Vild med dans’-vinder

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er ‘Vild med dans’-parrene

Mikkel Kessler er derfor heller ikke bleg for at erkende, hvem der er hans største konkurrent i dansekonkurrencen:

– Det vigtigste for mig er helt sikkert at slå Michael Maze. Så har jeg vundet en lille smule allerede der. Selvfølgelig vil jeg gerne komme langt, men det er det vigtigste at slå ham, fortalte han til Realityportalen.dk til pressemødet på programmet.

– Jeg er bare den bedste til at danse. Mille (Mikkels dansepartner Mille Funk red.) siger, at hun aldrig har set så stort et talent som mig, fortsatte han med et smil.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er Britt Bendixens afløser i ‘Vild med dans’

– Jeg ved ikke lige, om jeg vil citeres for det. Men jeg synes, det er gået godt. Og du har god rytme, grinede Mille, hvorefter Mikkel fortsatte:

– Ej, jeg er ikke det helt store talent. Det er noget nyt, og det er ikke så fysisk hårdt, men det er hårdt oppe i hovedet at huske trinene. Det er helt klart det sværeste. Men det vidste jeg godt på forhånd. Jeg har aldrig gået til dans eller noget  før, så jeg er helt grøn og derfor vidste jeg, at det ville blive svært. Jeg bliver nok ikke den bedste danser i verden – men bliver Michael Maze heller ikke.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Vild med dans’-babe har født

LÆS OGSÅ: WOW: Silas Holst og ‘Paradise’-hunk får kærlighedstatovering

Lea glæder sig til en svingom

Det er ikke længe siden, at Mikkel Kessler blev far for tredje gang, og der er derfor også meget at se til på hjemmefronten:

– Jeg har ikke særlig meget tid til at være far i øjeblikket, fordi jeg jo også har andet arbejde udover ‘Vild med dans’, der skal passes. Så det er svært at nå det hele, men vi prøver at få det hele til at passe, men det er et meget tæt presset program, vi kører. Selvom Lea har barsel, har hun jo også andre ting, der skal passes, og det kan hun ikke bare stoppe med, forklarede han.

– Men børnene skal selvfølgelig have en masse opmærksomhed og hygges om, så det er vigtigt for mig, at jeg ikke bare er sådan en far, der kun prioriterer arbejde og ‘Vild med dans’. Der skal altid være tid til dem. Så jeg har nok at se til, men det går fint, uddybede han og tilføjede, at Lea bestemt ikke var utilfreds med hans deltagelse i TV 2-programmet:

LÆS OGSÅ: Linse og Mikkel Kessler: Derfor dropper vi stort samarbejde

LÆS OGSÅ: Midt i stor familiestrid: Mikkel og Lea udfordrer Geggo og Linse

– Lea og jeg har tit snakket om at gå til dans, men det er aldrig blevet til noget. Men det kan jo være, at det her bliver startskuddet. Så kan Mille lære os det. Det tror jeg gerne, at Lea kunne tænke sig. Det er jeg faktisk sikker på, hun gerne vil, så nu må vi se, om det ikke kan lade sig gøre efter programmet, forklarede han.

Se Mikkel Kessler i ‘Vild med dans’ i aften klokken 20.00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.