Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

Miss Paradise er tidligere ‘Miss Danmark’-finalist

Elina har tidligere været tæt på at vinde den eftertragtede skønhedstitel.

Hvert år kæmper hundredvis af danske kvinder om at løbe med den eftertragtede ‘Miss Danmark’-titel. For at løbe med sejren skal man ikke kun være smuk. Man bliver blandt andet også bedømt på personlighed, ambitioner, intelligens, taleevner, engagement i velgørenhedsarbejde.

På samme måde blev Miss Paradise torsdag aften fundet på ‘Paradise Hotel’. Her handlede det heller ikke kun om at se smuk ud, men også at kunne gå en flot catwalk samt at holde en god tale, hvor det fremgik klart og tydeligt, at man havde styr på indholdet.

SE BILLEDERNE: ‘Robinson’-Mark vandt medalje i bodybuilding

19-årige Elina Dahl fra Svendborg vandt den eftertragtede Miss Paradise-titel, men det viser sig, at det ikke er første gang, hun får en flot placering til en skønhedskonkurrence. I 2016 var hun nemlig en af finalisterne til Miss Danmark-titlen, og hun løb med selveste tredjepladsen.

– Det var helt vildt sjovt at opleve sådan en verden med masser af glimmer og glamour og føle sig som en prinsesse for en dag, fortalte Elina dengang til Fyens.dk.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Trine: Sådan har jeg det med at have sex på tv

I et nyt interview med M! har Elina også fortalt om oplevelsen i Miss Danmark, og her bliver hun spurgt, hvordan man går fra Miss Danmark til Miss Paradise, og hvad forskellen er på de to

– Det er jo lidt den forskel, at Miss Danmark-konkurrencen måske ikke ønsker at blive associeret med Paradise Hotel. At der er en forskel i, hvordan man opfatter sit image og kvindeidealet. For mig er der egentlig ikke den store forskel – I Miss Danmark skal man hvile i sig selv, være selvsikker og glad for sin krop. Det er jo lidt den samme tankegang som i Miss Paradise. Der gik jeg jo også rundt i bikini, og var stolt af mit udseende, fortæller Elina og fortsætter:

– Jeg kan ikke se den store forskel, andet end at Miss Danmark har nogle værdier, de vægter højt – og det er super fint. Men det er Miss Paradise også! Miss Danmark kan måske se Paradise og Miss Paradise lidt mere som en badboy i branchen, hvor jeg mener ikke noget ondt med nogle af delene – kun ren kærlighed til både Miss Danmark og Paradise!

Se det fine billede fra Miss Danmark-finalen herunder:

HOT NEWS: Populært realityprogram kommer til Danmark

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’ slår ‘Familien fra Bryggen’ af pinden

LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’: Her er sandheden bag første afsnit

Se også Elinas Miss Danmarks præsentationsvideo:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe snydt: Jeg har mistet hele min indkomst

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.